Omáčka tzatziki ke grilovaným masům
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 974 kJ / 472 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,44 g |
Tuky | 31,26 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 104 mg |
Sodík | 163 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 19,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 7. 2009 16:45
Tak já používám jenom kysanou smetanu, koření máme rádi od Vitany, je v něm dost česneku a kopru, pak tedy strouhanou okurku a pokrájené olivy a je to mňamka
26. 7. 2009 15:16
Janko, někdy kysanou, někdy sladkou-dneska byla zrovna sladká, jinak je fakt, že já mám tu naší zakysanku raději a to i do omáček atd., přece jenom má šmrnc
Hele Janku jankovitej, ty máš dneska bezva náladičku, já už jsem uchechtaná, ale jen tak dál.....jdeme s pidíkama ven.
Hele Janku jankovitej, ty máš dneska bezva náladičku, já už jsem uchechtaná, ale jen tak dál.....jdeme s pidíkama ven.
26. 7. 2009 15:11
Smetana určitě zakysaná děláme podobně,nešlehám - jen pomačkám a je to
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 3 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 6 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 9 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 12 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 6 minutami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 3 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 4 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 4 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 4 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 5 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 6 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 6 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 6 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Už jste ochutnali zelené pivo? Hit Velikonoc má nejen neobvyklou barvu, ale často i specifickou chuť
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Omáčka velouté je základní světlá omáčka, kterou podáváme s masem, zeleninou nebo rybami. Je dobrým základem pro další omáčky či polévky
Další recepty
Tématické fráze: tzatziki recept tzatziki drezinky k masu dresinky k masu omáčky ke grilovanému masu tsatsiki recept dresinky ke grilovanému masu omáčky k masům dresinky k masu recepty omáčka tzaziky tzaziki recept tzaziki tzaziki omáčka tzatziki tvaroh recept na tzatziki tzatzikova omacka recept tzatziki recept na tzaziki koření tzatziki tzatziky recept
Suroviny: koření tzatziki, smetana, tvaroh jemný, česnek, okurka salátová, sůl
Omáčka tzatziki ke grilovaným masům
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E99m
3 názory