Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí Maki Sushi

Hodnocení receptu je 4,6 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

24. 4. 2020 17:25

Suroviny

Porce: 8-9 rolek ( 5 porcí)

Nutriční hodnoty

Energie13 913 kJ / 3 325 kcal
Bílkoviny149,74 g
Tuky25,20 g
Vláknina11,40 g
Cholesterol 263 mg
Sodík 8,47 g
Sůl21,23 g
Sacharidy619,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nejdůležitější na sushi není jen čerstvá ryba, je to především správná příprava rýže. Přečtěte si tedy proto pořádně, jaký postup je právě na Vašem obalu rýže popsán (postupy se mohou trochu lišit). Následující odkaz ukazuje, jak na rolování sushi. Tak hodně štěstí a dobrou chuť:-)

https://www.youtube.com/watch?v=PhKsqvbueEo

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Petul_Kadl Petul_Kadl

24. 4. 2020 20:08

Eja57: Ano, všechny fotky jsou moje :-) děkuji!

Eja57 Eja57

24. 4. 2020 17:43

Fotka je Tvoje? Krásný stůl a krásný servis jídla....

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zálivka do sushi rýže domácí zálivka na sushi

Suroviny: rýže, voda, ocet rýžový, sůl, cukr, losos, tuňák, avokádo, rukola, sýr, omáčka sojová, pasta wasabi, okurka čerstvá, majonéza

TopRecepty.cz

Domácí Maki Sushi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zM6Z