Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kedlubnovo-mrkvový salát s kuřecím masem

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

12. 4. 2020 14:51

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie2 209 kJ / 528 kcal
Bílkoviny56,63 g
Tuky2,69 g
Vláknina18,85 g
Cholesterol 125 mg
Sodík 999 mg
Sůl2,16 g
Sacharidy63,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspirace: Vietnamská kuchyně

Kdo nepoužívá rybí omáčku, salát přisolí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eja57 Eja57

23. 5. 2021 14:12

Marie Svarcova: chutnalo...
Mám vyzkoušené. Bezvadný způsob jak využít zbytky vareneho kuřecího masa....

Marie Svarcova Marie Svarcova

23. 5. 2021 09:30

:yes::yes: jo jo to by mi chutnalo <3:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: kedlubna, mrkev, maso kuřecí, cukr, pepř mletý, omáčka rybí, česnek, koriandr čerstvý

TopRecepty.cz

Kedlubnovo-mrkvový salát s kuřecím masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G35J