Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Beránek biskupský

Krásně ozdobený barevný beránek, politý čokoládou, který udělá velikonoční radost nejenom dětem. Pokud vám těsto zbyde, můžete ho upotřebit ještě do malých formiček třeba na muffiny.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 45 min

65 min (20 min příprava + 45 min tepelná úprava)

12. 4. 2020 12:21

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie15 073 kJ / 3 603 kcal
Bílkoviny68,73 g
Tuky197,84 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 1,50 g
Sodík 934 mg
Sůl2,66 g
Sacharidy371,87 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Přeji všem kuchařkám, kuchařům a milovníkům kuchyně veselé Velikonoce, hodně zdraví a optimismu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: vejce, cukr krupice, sůl, máslo, rum, mouka hladká, prášek do pečiva, čokoláda, ořechy sekané, tuk, mouka, cukr moučkový, marmeláda, poleva čokoládová

TopRecepty.cz

Beránek biskupský

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/E39g