Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybízový jogurtový bezlepkový koláč

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 40 min

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava)

11. 7. 2020 13:26

Suroviny pro 20 porcí

20 porcí

Nutriční hodnoty

Energie15 592 kJ / 3 727 kcal
Bílkoviny68,84 g
Tuky117,91 g
Vláknina30,90 g
Cholesterol 666 mg
Sodík 434 mg
Sůl1,51 g
Sacharidy582,07 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud budete dávat sladší ovoce, může se v těstě snížit množství cukru.

Drobenku dělám množstevně od oka, množství kokosu se rovná cca množství cukru, rýžové mouky, vloček, pak přidávám kousky másla podle potřeby.

Koláč je jemný a nadýchaný.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Petra Dvor. Petra Dvor.

17. 7. 2022 14:58

Koláč je super. Hlavně ta drobenka je skvělá. <3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka bezlepková, cukr moučkový, vejce, máslo, olej, jogurt bílý, prášek do pečiva, cukr vanilkový, skořice mletá, tvaroh ve vaničce, pudink vanilkový, cukr moučkový, vločky ovesné, ovoce

TopRecepty.cz

Rybízový jogurtový bezlepkový koláč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/O3vR