Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Přírodní Švesťákovy karbanátky s omáčkou z červeného vína

Hodnocení receptu je 3,5 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

1. 7. 2020 14:44

Suroviny

Porce: Cca 10 větších karbanátků

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie16 049 kJ / 3 836 kcal
Bílkoviny256,45 g
Tuky241,50 g
Vláknina12,08 g
Cholesterol 982 mg
Sodík 2,03 g
Sůl4,48 g
Sacharidy84,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Jde o můj vlastní a první zde zveřejněný recept, budu rád, když necháte komentář, jak vám chutnalo ;-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Libor88

1. 8. 2021 23:28

Dělal jsem z poloviny surovin a pochutnala si celá rodina. Díky za recept, byla to dobrota a určitě budeme dělat pravidelně:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso mleté, cibule bílá, cibule červená, jogurt bílý, hořčice plnotučná, vejce, sůl, pepř, koření oregáno, koření tandoori masalo, strouhanka, cibule červená, protlak rajčatový, víno červené, voda, sůl, cukr třtinový, koření oregáno

TopRecepty.cz

Přírodní Švesťákovy karbanátky s omáčkou z červeného vína

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L3mv