Pikantní ragú z kuřecích jater
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 573 kJ / 1 810 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,84 g |
Tuky | 153,31 g |
Vláknina | 1,50 g |
Cholesterol | 2,59 g |
Sodík | 3,21 g |
Sůl | 8,03 g |
Sacharidy | 16,95 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 6. 2020 09:10
29. 6. 2020 08:51
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 17 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Svíčková na smetaně
MarketaKrajcova uvařil před 6 hodinami
Vepřová bratislavská plec
MilosCz uvařila před 6 hodinami
Zelné placky
Michalkosar uvařila před 7 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 8 hodinami
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 9 hodinami
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 9 hodinami
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 9 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 9 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
HejMira uvařila před 9 hodinami
Houbová omáčka od Daniely
HejMira uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Sedm jídel, na kterých ujíždí britská královská rodina: Kate miluje čočkové kari a král Karel si neodpustí bažantí koláč
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
Další recepty
Suroviny: játra kuřecí, slanina anglická, cibule šalotka, paprika čerstvá zelená, protlak rajčatový, harissa, koření oregáno čerstvé, sůl, olej
Pikantní ragú z kuřecích jater
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kq0v
2 názory