Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bylinkový vepřový řízek

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

30 min (30 min tepelná úprava)

6. 6. 2020 12:46

Suroviny

Porce: 2+

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie754 kJ / 180 kcal
Bílkoviny0,76 g
Tuky15,33 g
Vláknina0,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 14 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy9,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento pokrm je vhodný jak pro pankreatickou dietu, (proto je másla opět jen tenký plátek, ale dá se samozřejmě udělat s větším množstvím), tak i pro bezlepkovou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Dajda Dajda

7. 6. 2020 19:39

Dietáři POZOR! Tento recept není vhodný pro pankreatickou dietu. Jde o maso, opékané na tuku, s nevhodným kořením!

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: kýta vepřová, olej sezamový, ocet balsamiko, bylinky, sůl, máslo, voda

TopRecepty.cz

Bylinkový vepřový řízek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/X808