Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dušená vepřová žebírka v kysaném zelí

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

30. 5. 2020 12:42

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 134 kJ / 749 kcal
Bílkoviny34,48 g
Tuky51,27 g
Vláknina18,65 g
Cholesterol 75 mg
Sodík 4,15 g
Sůl10,25 g
Sacharidy29,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Dominik22 Dominik22

26. 7. 2020 13:33

Majkaa: Zelí na obrázku není řídké, protože tam žádné není, nejprve jsem vyndal žebírka a poté jsem zelí rozmixoval ve vývaru, často to tak nedělám a vodu úplně vylévám, to byl jen takový experiment, až budu vařit znova přidám jinou fotku. :-)

cathleen cathleen (moderátorka)

3. 6. 2020 11:49

Komentáře, které nejsou o vaření a k receptu, přesunu na diskuzi. Můžete pokračovat:
https://www.toprecepty.cz/df_forum.php?forum=4989

hospodyne

1. 6. 2020 19:12

toto že vařil čtyřicetiletý kuchař???:-O:-O

Majkaa Majkaa

1. 6. 2020 14:08

To zelí na obrázku je nějak řídké:-O spíše samá voda:no:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: žebra vepřová, zelí kysané, bobkový list, koření nové koření, pepř černý, mrkev, cibule, sůl, voda

TopRecepty.cz

Dušená vepřová žebírka v kysaném zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6OyQ