Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Beskydský králík

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

27. 7. 2009 12:13

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj-internet.

Vynikající způsob úpravy králíka. Moc jsme si pochutnali.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 10. 2011 22:01

Merylas: je to tak, no. Říká se, že králík je poslední hospodářství. Můžeš se snažit jak chceš a nakonec pojdou na králičí mor. Proto je jich tak málo:-S

Merylas Merylas (moderátorka)

26. 10. 2011 21:59

BILKOVAI: Jen ještě mít domácího ušáka, že jo;-) Kdysi jsme měli plnou králíkárnu a dnes v širokém okolí nikdo nic:-(

BILKOVAI BILKOVAI

26. 10. 2011 21:55

Jaktože jsem si tohoto receptu nevšimla a má tak málo bodů????:-O Okamžitě napravuji. Ukládám a boduji;-):yes:....+1

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 7. 2009 17:37

Jani, neměl chybu!! Já vždycky dělám béřovického králíka, ale tady ten byl taky super.:-p

pipre pipre

27. 7. 2009 14:05

Recept vypadá moc dobře:-p Jani bodík:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: králičí plec úprava králíka kralici plec s hrudi recept králík na kyselo úprava štiky jak upravit králíka čina z kralika beskydský řízek králičí plec s hrudí kralici plec recept recepty na úpravu králíka vynikající králík králík recepty králičí hrudí králičí plec recepty úprava králičího masa králík na čínu kyselo z kralika králičí mor recept na úpravu králíka

Suroviny: maso králičí, maso uzené, cibule, česnek, pepř mletý, sůl, olej, mouka hladká

TopRecepty.cz

Beskydský králík

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gLZZ