Korejská pálivá křidélka (Hot Wings)
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 1 083 kJ / 259 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,78 g |
Tuky | 5,67 g |
Vláknina | 1,54 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7,41 g |
Sůl | 17,58 g |
Sacharidy | 43,71 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 5. 2020 14:10
Nižejc píšete: "... ja beru prakticky vsechno s nadhledem..."
No, když použiji poupravenou citaci ze známého přisprostlého bačovského vtipu, tak "Z vonkajšku to tak nevyzerá!"
25. 5. 2020 13:42
25. 5. 2020 10:11
25. 5. 2020 09:57
25. 5. 2020 09:47
25. 5. 2020 06:13
25. 5. 2020 06:01
24. 5. 2020 23:51
24. 5. 2020 20:15
24. 5. 2020 20:08
No, autorka název patrně neupraví, že ale koukám, kolik "radosti" udělá jeden zmršený překlad
(asi mám blbý překladač, ale furt mi píše: Hot Wings = pálivá křidélka
24. 5. 2020 19:11
24. 5. 2020 18:59
24. 5. 2020 15:54
24. 5. 2020 15:53
24. 5. 2020 15:50
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 2 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Peťulka.25 uvařila před 1 minutou
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 12 minutami
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 16 minutami
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 1 hodinou
Medové máslo
marekbertha uvařil před 1 hodinou
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 2 hodinami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 2 hodinami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 2 hodinami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak mrazit vejce? Celá vejce rozklepnutá ve formičce, u žloutků přemýšlejte, do čeho je použijete, a uvařená raději snězte
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Jak používat celé koření k dochucování jídel? Máme několik jednoduchých možností
Další recepty
Suroviny: sůl, pepř, olej, omáčka sojová, cukr, omáčka chilli sladká, olej sezamový, zázvor, sriracha, česnek sušený, škrob kukuřičný, voda, semínka sezamová,
Korejská pálivá křidélka (Hot Wings)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oxnN
42 názorů