Makarónový salát
Suroviny
Porce: dle počtu strávníků
Nutriční hodnoty
Energie | 4 468 kJ / 1 068 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,86 g |
Tuky | 21,36 g |
Vláknina | 13,06 g |
Cholesterol | 69 mg |
Sodík | 163 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 173,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
PL - polévková lžíce
Cherry rajčátek jsem dala cca 100 g, přesně jsem je nevážila.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 5. 2020 18:02
( Existuje naprosto skvělý návod na množstevní poměry na těstovinový salát - na každých 100 g suchých těstovin 200 g dalších základních surovin, zelenina, kuřecí maso apod., 20 g dochucovadel tedy bylinky, třeba i sardelky, prostě jak chceme chuť salátu dotáhnout, a 50 ml zálivky. Fantazii se meze nekladou, ale poměry stejné. Vyzkoušeno a je to tak. Autor - Florentýna....)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 6 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 8 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 2 minutami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 19 minutami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 2 hodinami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 2 hodinami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 3 hodinami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 4 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 5 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Suroviny: těstoviny makaróny, rajče cherry, pórek, paprika čerstvá žlutá, kapie červená, cibulka jarní, sůl, pepř bílý, bylinky, jogurt bílý, smetana zakysaná, limetka
Makarónový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3Lrr
1 názor