Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rajčatová omáčka s makarony

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

14. 5. 2020 15:04

Suroviny pro 6

6

Nutriční hodnoty

Energie7 664 kJ / 1 832 kcal
Bílkoviny93,40 g
Tuky47,10 g
Vláknina16,43 g
Cholesterol 265 mg
Sodík 213 mg
Sůl0,35 g
Sacharidy220,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Recept byl připravován dle webu fresh.iprima.

Všechny recepty jsou i na FB ve skupině "Vaříme s Jirkou" (Cooking with Jirka).

https://www.facebook.com/groups/107167705971951/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eja57 Eja57

14. 5. 2020 19:39

Jurgen.k: značka? resp. výrobce? bude to moc dobré:yes: ale kdybych tam dala 200 ml klasického protlaku tak to bude špatně, proto se ptám na tu passsatu ( Valfruťáckou)

Jurgen.k Jurgen.k

14. 5. 2020 19:27

Eja57: Tak protlak který kupuji se dá i krásně nalít .. je sice hustší ,ale dá se to :-) :yes:

Eja57 Eja57

14. 5. 2020 19:15

Dotaz - "protlak" - tím je myšleno co přesně? obyčejný protlak zcela jistě nenalijeme, to je kaše... myšlena passata???

Jurgen.k Jurgen.k

14. 5. 2020 18:55

yanull: ;-):yes: děkuji

Jurgen.k Jurgen.k

14. 5. 2020 18:55

casino: :-) Bohužel u nás v omáčce jím cibuli jen já :-D takže jí i vyndávám potom, nicméně jí krájím na velké kusy … Ono se toho dost vyvaří za tu dobu ,ale to už si každý může doladit podle svého, kdo jak jí má rád, hustší , nebo tekutější ;-):yes:

Eja57 Eja57

14. 5. 2020 18:37

casino: no, já myslím, že kastrol = velká plocha dna, a dohromady 45 minut pomalého varu bez poklice to udělá "omáčkovité" dost...

yanull yanull

14. 5. 2020 17:15

casino: Svým postřehem s cibulí jste mne předběhl ;-) ale chválím autorovu pěknou fotografii :yes:

casino casino

14. 5. 2020 15:58

Celkově zajímavý postup :-O ale na mou chuť by ta omáčka byla patrně málo omáčkovitá (je v ní dost tekutých složek), leč mohu se mýlit :-)
***
bod 1 "... nakrájenou cibuli ..."
bod 2 "Před podáváním můžete vyndat cibuli,..."
No myslím, že Popelka by měla o zábavu postaráno, že ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: italská rajčatová omáčka recept

Suroviny: protlak rajčatový, máslo, víno bílé, cibule, česnek, bazalka čerstvá, maso kuřecí, sůl, těstoviny makaróny, bazalka čerstvá, parmazán

TopRecepty.cz

Rajčatová omáčka s makarony

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nwJ4