Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečené rizoto z vařené slepice

Hodnocení receptu je 4,9 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 65 min

80 min (15 min příprava + 65 min tepelná úprava)

12. 5. 2020 20:24

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 425 kJ / 580 kcal
Bílkoviny11,46 g
Tuky9,25 g
Vláknina7,38 g
Cholesterol 20 mg
Sodík 812 mg
Sůl2,04 g
Sacharidy109,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

4. 1. 2023 09:34

:-)<3:yes::-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 5. 2020 13:32

Anna Kocikova: Umletá by mi už nechutnala. Díky za foto :-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

14. 5. 2020 19:09

Jani,nepeču,vše dělám v tlakáči,jen tu slepici ještě umelu na masovém mlýnku.Přidávám foto,měli jsme ho nedávno:-)

Eja57 Eja57

12. 5. 2020 20:29

:yes: slepice je slepice ( a hezká fotka, hned bych si dala)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: slepice, cuketa, hrášek mražený, lečo, cibulka zelená, sůl, pepř mletý, vývar drůbeží, rýže, máslo

TopRecepty.cz

Pečené rizoto z vařené slepice

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Y3VK