Nekynuté bramborové vdolečky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 855 kJ / 682 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,73 g |
Tuky | 8,57 g |
Vláknina | 10,62 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 138 mg |
Sůl | 0,31 g |
Sacharidy | 123,27 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Mouku přidávejte postupně. Každé brambory jsou jiné. Nejlepší jsou ještě teplé, když jsou křupavé, ale dobré jsou i studené. Měla jsem z toho 11 kousků.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 5. 2020 19:04
23. 5. 2020 12:02
16. 5. 2020 17:02
16. 5. 2020 16:11
15. 5. 2020 21:33
15. 5. 2020 17:54
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno před 14 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno před 15 hodinami
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno před 16 hodinami
Křupavé brambory
Přidáno před 19 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 20 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno 22. 4. 2024 23:54
Právě bylo uvařeno:
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Luciksch uvařil před 5 hodinami
Těsto na pizzu
Bretik uvařila před 5 hodinami
Tři pomazánky na chlebíčky a soudečky nebo jednohubky
aerdna uvařila před 7 hodinami
Nadýchaný mrkvový dort
Mlsani uvařila před 7 hodinami
Špenátové lasagne s kuřecím masem
Alexandra1 uvařila před 7 hodinami
Hummus pomazánka
annasmitkova uvařila před 8 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Moanka uvařila před 8 hodinami
Rajská omáčka
Fleep uvařila před 8 hodinami
Mandarinkový koláč s drobenkou
Redpelikan uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Hell’s Kitchen Česko se chystá na obrazovky Novy: Vítěz dostane dva a půl milionu korun a práci u Kašpárka, říká producent
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
7 moučníků, do kterých patří předem uvařené brambory. Moučníky jsou díky nim příjemně vláčné, kypré a chutné
Další recepty
Tématické fráze: vdolečky z bramborového těsta bramborové vdolky nekynuté
Suroviny: brambory, vejce, škrob, mouka polohrubá, kypřící prášek, sůl, olej, marmeláda, smetana zakysaná
Nekynuté bramborové vdolečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G3w7
6 názorů