Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Španělský ptáček s rýží

Španělský ptáček s rýží a omáčkou je jedním z klasických a oblíbených jídel české kuchyně. Plátky zpravidla hovězího masa jsou plněny vajíčkem, okurkou, špekem a v tomto případě i párkem. Jako příloha je skvělá právě rýže dušená v troubě.

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

29. 12. 2019 14:48

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

množství podle strávníků

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 033 kJ / 964 kcal
Bílkoviny19,46 g
Tuky2,09 g
Vláknina13,15 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 26 mg
Sůl0,08 g
Sacharidy212,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Martina246

29. 12. 2019 21:10

zizala: já jen uvařila :-K

zizala zizala (moderátorka)

29. 12. 2019 21:05

Martina246: Osobo, chovejte se slušně, tady nejste doma :-!:no::no::-//

Eja57 Eja57

29. 12. 2019 21:01

Martina246: no tak se podívejte na recepty Maris, Merylas mnohé další

Eja57 Eja57

29. 12. 2019 20:54

Dajda: :yes:

Dajda Dajda

29. 12. 2019 20:43

Martina246: Řekla bych, že vadí - jaký smysl má přidávat recepty, které tu jsou již mnohokrát, vánočka dokonce 98x ! Jeden by myslel, že recepty se přidávají proto, aby podle nich někdo jiný uvařil, nikoliv aby autor prezentoval sám sebe. Nebo se snad mýlím:-?

Eja57 Eja57

29. 12. 2019 20:32

Martina246: Taky vařím klasiku a myslím, že dobře, ale držím se pravidel webu...a moji psi NIKDY nejedli člověčí jídlo, protože je to pro ně nezdravé.....

Martina246

29. 12. 2019 20:17

Eja57: já jsem něco vařila a dala to sem to snad vadí

Eja57 Eja57

29. 12. 2019 20:10

Martina246::-O

Martina246

29. 12. 2019 20:05

Nevarim pro psy ale pro lidi

Martina246

29. 12. 2019 20:03

Eja57: říkám že vařím českou klasiku. Brambory s mátou a citronem to by u nás nikdo nejedl. Prostě vařím co mi chutná. Tak se omlouvám že dávám své jídla

Eja57 Eja57

29. 12. 2019 17:16

Já chápu, že je těžké vložit recept na něco NOVÉHO, a je to vidět na webu...ale ne úplně chápu ptáček po padesáté, vývar po padesáté, vánočka dtto.... bez něčeho NOVÉHO v tradičním receptu....

Martina246

29. 12. 2019 17:00

Na chuti jim ty párátka neubraly :-D:-D:-D:-Dbooooze

Eja57 Eja57

29. 12. 2019 16:57

Před servírováním je podle mne vhodné párátka apod. odstranit...Když už španělské ptactvo recept asi po padesáté :-((

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: ptácky s ryzi španělský ptáček v jednom hrnci spanelsky ptacek s rejzi španělský ptáček ptáčci s ryzi ptacci z ryzi španělské ptáčky s rýží recept špaňelský ptáčci s rýží španělský ptáček doba pečení

Suroviny: plátek hovězí, okurky sterilované, vejce, špek uzený, párky, hořčice plnotučná, sůl, pepř mletý, máslo, mouka hladká, cibule, rýže dlouhozrnná, voda

TopRecepty.cz

Španělský ptáček s rýží

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/A4rj