Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Valihrachovo kapr podle režiséra Trošky

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

13. 12. 2019 01:57

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie2 179 kJ / 521 kcal
Bílkoviny0,49 g
Tuky57,40 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 179 mg
Sodík 1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,56 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

hospodyne

14. 12. 2019 15:34

Nadja: když mně můj způsob vaření připadá úplně stejný jako recepty , které už tady jsou. Jen něco třeba dělám trošku jinak, něco přidám, něco nahradím jiným atd. Proto zde nepublikuji, nepovažuji své recepty za tak převratné nebo jiné, aby si z nich někdo sedl na za...:-D Ostatně je tu skoro šedesát tisíc receptů, tolik životů nemám, abych je všechny jen vyzkoušela. A přiznám se upřímně - focení mě nebaví, zdržuje.. A bez fotky je recept skoro o ničem. Radši "opisuji" od těch, kdo to umí a fotí hezky a s chutí:-D:-D:-D

MamlajdaD MamlajdaD

13. 12. 2019 14:20

Nadja: Děkuji za hezký komentář. ;-):-K Protože nemám kde během roku sehnat kapra, (tady nelze koupit), tak jsem tenhle recept dělala poprvé a můžu říct, že mě moc chutnal i jen s opečenými brambory. Přidat si tatarku mně nenapadlo, až teď po komentáři od hospodyně. No mám jěště jednu poci, tak zkusím. :-8:-D Posílám krásný vánoční pozdrav! :-8:-K:-K:-K

Nadja Nadja

13. 12. 2019 14:05

<3 Kapr s křenem a smetanou, to nemá chybu. Letos v létě byl syn úspěšný a měli jsme kapra dost často, tak jsem také dělala na všechny možné způsoby, smažený, ale i pečený v různých marinádách, na zelenině, apod.
:-O hospodyne: Tvůj recept je také zajímavý - přidej ho.

MamlajdaD MamlajdaD

13. 12. 2019 13:52

hospodyne: Díky za milý komentář. :-K;-) Tvůj recept je také moc zajímavý, líbí se mi. A jak to, žes ho ještě nepublikovala? Určitě by se líbil více lidem. :-8;-) Tenhle podle Trošky je i přes tu smetanu dost dietní a hodil by se jak s br. salátem, tak s brambory i hranolky. Docela si umím představit, že kdyby se smetana moc nevypekla, ale použila na polití, tak by to šlo i s rýží. Ale "Vánoce, vánoce přicházejí..." tak tedy s tím salátem. Posílám moc vánočních pozdravů tobě i klukům, asi se už těší na Ježíška, viď?;-):-D:-K:-K:-K

hospodyne

13. 12. 2019 13:35

:-KUrčitě je to dobré. Během roku dělám kapra s křenem- porce osolíme, nakořeníme grilovacím nebo jiným kořením a poprášíme hladkou moukou. V pekáči vyškvaříme asi 30 dkg slaniny, škvarečky dáme stranou a v tom tuku osmažíme kapra. dáme do trouby na čtvrt hodiny dopéci. Slaninové škvarky smícháme s velkou hrstí nastrouhaného křenu a porce ještě zahorka směsí posypeme, aby se trochu srazila štiplavost. Do výpeku přidáme trochu másla a polijeme jím brambory. Nebo také ne a podáváme s tatarkou. Může se použít i filé. Nám to chutná;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: kapr podle zdeňka trošky kapří řízky z trouby recept od trosky na kapra s křenem

Suroviny: kapr, máslo, sůl, koření na ryby, česnek, křen, smetana ke šlehání

TopRecepty.cz

Valihrachovo kapr podle režiséra Trošky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Q4LZ