Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuře na sádle s povidlovým zelím

Hodnocení receptu je 4,9 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

9. 12. 2019 20:47

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie565 kJ / 135 kcal
Bílkoviny2,19 g
Tuky0,39 g
Vláknina7,37 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 9 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy28,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

14. 12. 2019 22:04

Dostala jsem se k tomuto vynikajícímu kuřeti až dnes. Udělala jsem malou kulišárnu, měla jsem zbyteček kachního sádla, takže to šlo pod kuře a pak jsem udělala k tomu jemné přílohové lokše, omaštěné zbytečkem sádla a máslem ! Pekla jsem velmi pomalu, aby to provonělo tím sádlem. Výborné !

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

10. 12. 2019 16:46

mika59: Dnes jsem pekla bažanta, manžel změnil jídelní lísteček!:-D

mika59 mika59

9. 12. 2019 22:40

Veronika.Hrozna: To je opravdu třeba vyzkoušet ,,to se nedá popsat, ale kuře má jinou chuť, než sypané grilovacím kořením ..tady opavdu jen sádlo, kousek chleba, sůl a kmín..,max špetka majoránky..:-K

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

9. 12. 2019 22:31

mika59: Tahám stehna z mrazáku! Mám domácí kuřátka! Díky Bohu za ně!<3

mika59 mika59

9. 12. 2019 22:27

Veronika.Hrozna: Položit chleba, sádlo a maso, podlít a přikrýt..;-) Je to jedno, chleba je kousek a rozpeče se..;-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

9. 12. 2019 22:24

mika59: Ten chleba dát pod to stehno nebo vedle , aby se nepromočil , nebo radši nedat vodu vůbec? To sádlo dát na chleba taky? Trošku tápu v receptu.

zizala zizala (moderátorka)

9. 12. 2019 22:03

mika59: Aha, díky, někdy vyzkouším :yes:

mika59 mika59

9. 12. 2019 21:54

zizala: Chleba v kombinaci se sádlem a kmínem udělá to, že kuře, už když se peče vůní připomíná husu, a pak lehce i chutí. Chleba ten se rozpeče a u nás se sní první. Má výbornou chuť. Nejlepší je patka..:-);-)

mika59 mika59

9. 12. 2019 21:50

Eja57: Děkuji je to změna...:-K:-K

zizala zizala (moderátorka)

9. 12. 2019 21:48

Mě zaujal ten chleba. Proč tam je a co s ním potom? Zase něco nového, co neznám :-)

Eja57 Eja57

9. 12. 2019 21:45

Ta povidla:yes: Zahušťuji červené zelí taky trochou nastrouhané brambory, přidávám ještě trochu nastrouhaného jablka a brusinkovou ( v nouzi rybízovou) marmeládu...Ale ta povidla:yes::yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: kuře na sádle kuřecí stehna sádlo pečený chléb na sádle

Suroviny: stehno kuřecí, sádlo, chléb, sůl, kmín celý, zelí sterilované červené, cibule, brambory, povidla švestková, sádlo, sůl, pepř, cukr, ocet

TopRecepty.cz

Kuře na sádle s povidlovým zelím

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qN8k