Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Segedín z bůčku

Hodnocení receptu je 4,0 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

24. 11. 2019 10:55

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 589 kJ / 2 292 kcal
Bílkoviny97,80 g
Tuky180,58 g
Vláknina27,12 g
Cholesterol 276 mg
Sodík 402 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy61,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

casino casino

15. 9. 2022 14:24

"Každý jen tu svou má za jedinou..."
Moje milovaná je M.J.Sandtnerová; vařeno tedy podle ní a při čekání na výsledek jsem brouzdal po rcp :-)
Ukázalo se, že vařím segedín stejně jako Dajda: tedy bez divokého koření :yes:
...česnek jsem nakonec omilostnil a nebyla to chyba :yes:
...a bez bujónu:-! a bez mouky (lepek) - zahustil jsem bramborem. Jídlo zahuštěné moukou je samozřejmě lahodnější, o tom žádná, že :-K
***
Radost a chuť mi trošku dost pokazila skutečnost, že maso bylo extra "cítit" prasečinou...8-(
No, čím asi mělo "vonět", když bylo z vepřového, že? ;-)
Ale stejně by mě zajímalo v čem se to čuně vyválelo... :-(

mika59 mika59

10. 6. 2021 17:20

S malou úpravou vařím taky tak, zelí jsem měla sterilované kysané. Smetanu dávám někdy kysanou na horký guláš, každý podle chuti..přidala jsem foto.

jarda8012

24. 11. 2019 20:54

recepty73: Souhlasím,jen u každého receptu který tady je tak ho casino haní,o tom tyhle stránky nejsou,každý vaří jinak,nezkusil a kecá do všeho.

jarda8012

24. 11. 2019 20:52

Dajda: Zkusím příště zapect,dobrý nápad.diky

Dajda Dajda

24. 11. 2019 18:33

recepty73: Nakonec v mém případě vlastně není úplně nakonec, ale předtím, než dám guláš ještě na závěr zapéct do trouby. ;-) https://www.toprecepty.cz/recept/30046-segedinsky-... Cítit rozhodně nic není.

recepty73 recepty73

24. 11. 2019 18:18

Sterilované zelí nekysané? Vždyť může být sterilované zelí i kysané ;-)
Proč ne česnek? Neříkám, že ho dávám zrovna 4 stroužky, někdy ho nedám vůbec, ale nakonec určitě ne, to pak česnek nedodá jídlu ten správný ocásek, ale minimálním povařením je právě cítit po česneku. No, každý vaří podle vlastní chuti a o tom to je, že ;-):-K ...minulý týden jsem jedním uchem poslouchal pořad: Co naše babičky uměly a... no, paní také česnek přidala s masem a dusila...;-)

jarda8012

24. 11. 2019 16:30

Dajda: Právě pro to sem posílají lidé recepty,každý to dělá jinak.Bud to vyzkouším,nebo si najdu jiny recept.:-)Pokud by jsme to všichni dělali stejně,můžou tuhle stránku zrusit:-)

Dajda Dajda

24. 11. 2019 13:29

casino: Do segedínu nedávám pepř, nové koření ani bobkový list, ale jeden dva stroužky česneku na závěr ano. Měly by přispět k pikantnosti, ale guláš samozřejmě nesmí chutnat po česneku! Sterilované zelí jsem ještě nezkoušela, ale proč ne? ;-)

jarda8012

24. 11. 2019 12:33

Každý si něco najde že ?

casino: Každý jsi něco najde že?

casino casino

24. 11. 2019 12:03

Segedin z bůčku :yes::yes::yes:
Segedín z nekysaného zelí? No budiž ;-)
Segedýn s česnekem:-O No, každému podle chuti, že ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: segedinsky z bucku recept na segedínský na guláš sbůčku nekysané zelí segedyn z ocasku segedín recept gulaš z pečeného bůčku sterilované zelí a segedin co naše babičky uměly segedinský guláš recept segedin z pečeného z bůčku segedin segedyn z bučku segedín z boku

Suroviny: bok vepřový, cibule, česnek, sůl, pepř celý, koření nové koření, bobkový list, zelí sterilované, smetana, sádlo, mouka hladká, pepř, paprika sušená sladká, voda, bujón

TopRecepty.cz

Segedín z bůčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Q4vq