Bažant zapečený se sýrem (Kanada)
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 412 kJ / 816 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,51 g |
Tuky | 46,42 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 165 mg |
Sodík | 1,36 g |
Sůl | 3,38 g |
Sacharidy | 30,53 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 11. 2019 21:19
casino: Nestrašte, to není jelen!
28. 11. 2019 21:17
hospodyne: Z bažantí slepice je nejlepší polívka, mám recept není tady, ale musíš do ní udělat knedlíčky z bažantích jater, doufám, že si je nevyhodila.
28. 11. 2019 21:16
hospodyne:
No, stran toho "úlovku" být vámi, tak v profilu smáznu datum narození a budu doufat, že mě nikdo nenapráská...
No, stran toho "úlovku" být vámi, tak v profilu smáznu datum narození a budu doufat, že mě nikdo nenapráská...
28. 11. 2019 20:59
MamlajdaD: neuvěříte, co se mi stalo. Včera jsem autem srazila bažantí slepici. Ještě žila, když jsem ji vzala do ruky, vypustila spoustu peří. Tak jsem ji musela zaříznout. S tím peřím se mi to ještě nikdy nestalo, syn mi vysvětlil, že to byla obranná reakce, aby slepice mohla uniknout. .Na druhou stranu prý maso může být mimořádně houževnaté po prodělaném stresu. Bažantice je už oškubaná a čeká na Váš recept.Bez sýra, se špetkou div. koření. Jeden bažant nám všem nestačí, ale nebude to bolet, kdybych to neuměla
Podám zprávu.
Podám zprávu.
28. 11. 2019 18:12
Veronika.Hrozna: Dík za odpověď, hned to vyhledám a dám do oblíbených, abych to nemusela hledat, až je budu chtít k něčemu udělat. Moc díky a zdravím!
28. 11. 2019 18:07
MamlajdaD: To jsou bramborové, kynuté krokety. Jemné, jako obláček.Velmi chutná příloha i k libové, trochu suché divině. Bažant ovšem suchý nebyl, to opečení v másle byl báječný nápad.
28. 11. 2019 17:58
tejaja: Mohu jen doporučit, moc nám chutnal, manžel si taky smlsnul a moc chválil. Já říkala, že tam není nic, co by mohlo bažanta namíchnout. Sýr jsem nedala , ale měla jsem dvoje játra, ty šly do omáčky. A dala jsem navíc petrželku , když jsem opékala houby . Víno se může přidat, ale i bez něj, to bude skvělé.
28. 11. 2019 13:36
Veronika.Hrozna: V tom dobrom ti toho bažanta závidím. Krásne fotky.
28. 11. 2019 13:32
Veronika.Hrozná: Moc děkuji za nádherné fotky, jsem nadšená. Jedna hezčí, než druhá! Nic nebudu vybírat, všechny jsou na jedničku s hvězdičkou! A mám plnou pusu slin a chuť si pro ten talíř sáhnout a sníst ti to! Ta příloha vypadá zajímavě, to jsou ty kynuté noky? Ty se mi moc líbí, měla bys na ně přidat recept, vypadají fakt zajímavě. (nekoukala jsem, jestli tu ten recept už nemáš?) Honem si ty noky vyfoť samotné. Moc děkuji za vyzkoušení receptu i za ty parádní fotografie, děkuji na sto tisíckrát! Přeji dobrou chuť a moc zdravím
28. 11. 2019 12:52
MamlajdaD: Můžeš si vybrat fotku na titulku , přeházej je jak se ti líbí víc! Jdu papat! Výbornééé!
28. 11. 2019 12:22
Veronika.Hrozna: moc děkuji za zprávu! Se sýrem, nebo bez sýru, každý podle svého, hlavně, že chutná! Dík a pozdrav!
28. 11. 2019 11:34
Podávám zprávu, právě jsem chutnala, maso je měkké a přidala jsem už smetanu a dopékám ! Houby, bohužel jenom žampiony, jsem přidala před hodinou. Po ochutnání mohu recept jen doporučit, bude to pecka. Kazit to sýrem nemá žádný smysl. Proti receptu , jsem přidala hodně petrželky- houby si jí žádají vždycky.
24. 11. 2019 01:18
Františka: Děkuji za milý komentář! Zdravím!
24. 11. 2019 01:15
zajimava debata, diky ni jsem se dozvedela ze bazant pochazi z Ciny a postupne osidlil velkou cast sveta a nektere druhy jsou i v severni Americe :) "Některé druhy bažantů byly dovezeny do Severní Ameriky, Austrálie i na Nový Zéland, kde se tito stali součásti místní fauny."
23. 11. 2019 20:51
casino: Děkuji za komentář!! Celou dobu se divím, že jste se ještě neozval! Ale s tím, že jste našel ten recept, s tím jste mi udělal fakt radost! No já jsem to opsala, to tady hlásám celou dobu, ale nenapadlo mi to hledat, některé starší recepty se tu nenajdou. Jsem nadšená, že jste nelenil a našel ten původ receptu. Takže vám děkuji na stotisíckrát! Nehodí se napsat, že jste zlatíčko, ale myslet si to můžu, že jo!? jo a o té matematice, to je někdy problematické, ony v kuchyni někdy platí zvláštní matematcká pravidla, nejznámější je: menší půlka a větší půlka! Tak dík a moc zdravím!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 2 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 4 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 5 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 6 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kokosová kuřecí korma
Vasek1 uvařil před 1 minutou
Chlebová polévka
mondey uvařil před 13 minutami
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 31 minutami
Rychlé krémové špagety
Lucie1001 uvařila před 49 minutami
Vločkové "tiramisu"
Ivvettaa uvařila před 56 minutami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Kuřecí řízky v těstíčku
lenkavozihnojova uvařil před 1 hodinou
Zeleninová "boloňská" omáčka s červenou čočkou
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Zeleninová polévka s krupicovými haluškami
bohdana uvařila před 1 hodinou
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Sachr dort z jablek: Dokonale vláčná a úžasně šťavnatá varianta rakouské klasiky ozdobená ořechy chutná božsky
Pět znamení horoskopu, která musí mít na talíři brambory: Býci je milují gratinované, Raci jako kaši a Ryby si libují v polévce
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: bažant jako minutka nejlepší recepty na bažanta zajíci viseli jak se dělá bažant na cinu
Suroviny: bažant, sůl, pepř, mouka, máslo, cibule, houby, víno bílé, smetana, sýr
Bažant zapečený se sýrem (Kanada)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xX9n
Kančí kýta s hořčicí
Veronika.Hrozna
Hodnocení receptu je 4,8 (11×)