Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bažant zapečený se sýrem (Kanada)

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

22. 11. 2019 21:51

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 412 kJ / 816 kcal
Bílkoviny36,51 g
Tuky46,42 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 165 mg
Sodík 1,36 g
Sůl3,38 g
Sacharidy30,53 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

28. 11. 2019 21:19

casino: Nestrašte, to není jelen!

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

28. 11. 2019 21:17

hospodyne: Z bažantí slepice je nejlepší polívka, mám recept není tady, ale musíš do ní udělat knedlíčky z bažantích jater, doufám, že si je nevyhodila. ;-)

casino casino

28. 11. 2019 21:16

hospodyne:
No, stran toho "úlovku" být vámi, tak v profilu smáznu datum narození a budu doufat, že mě nikdo nenapráská... :-K

hospodyne

28. 11. 2019 20:59

MamlajdaD: neuvěříte, co se mi stalo. Včera jsem autem srazila bažantí slepici. Ještě žila, když jsem ji vzala do ruky, vypustila spoustu peří. Tak jsem ji musela zaříznout. S tím peřím se mi to ještě nikdy nestalo, syn mi vysvětlil, že to byla obranná reakce, aby slepice mohla uniknout. .Na druhou stranu prý maso může být mimořádně houževnaté po prodělaném stresu. Bažantice je už oškubaná a čeká na Váš recept.Bez sýra, se špetkou div. koření. Jeden bažant nám všem nestačí, ale nebude to bolet, kdybych to neuměla:-D
Podám zprávu.

MamlajdaD MamlajdaD

28. 11. 2019 18:12

Veronika.Hrozna: Dík za odpověď, hned to vyhledám a dám do oblíbených, abych to nemusela hledat, až je budu chtít k něčemu udělat. :yes::-K Moc díky a zdravím! :-K:-K

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

28. 11. 2019 18:07

MamlajdaD: To jsou bramborové, kynuté krokety. Jemné, jako obláček.Velmi chutná příloha i k libové, trochu suché divině. Bažant ovšem suchý nebyl, to opečení v másle byl báječný nápad.
je tam recept i rozpis.:-K

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

28. 11. 2019 17:58

tejaja: Mohu jen doporučit, moc nám chutnal, manžel si taky smlsnul a moc chválil. <3 Já říkala, že tam není nic, co by mohlo bažanta namíchnout. Sýr jsem nedala , ale měla jsem dvoje játra, ty šly do omáčky. A dala jsem navíc petrželku , když jsem opékala houby . Víno se může přidat, ale i bez něj, to bude skvělé.

tejaja tejaja

28. 11. 2019 13:36

Veronika.Hrozna: V tom dobrom ti toho bažanta závidím. ;-) Krásne fotky. ;-)

MamlajdaD MamlajdaD

28. 11. 2019 13:32

Veronika.Hrozná: Moc děkuji za nádherné fotky, jsem nadšená. Jedna hezčí, než druhá! Nic nebudu vybírat, všechny jsou na jedničku s hvězdičkou! :yes::yes: A mám plnou pusu slin a chuť si pro ten talíř sáhnout a sníst ti to! :-D;-) Ta příloha vypadá zajímavě, to jsou ty kynuté noky? <3:-D Ty se mi moc líbí, měla bys na ně přidat recept, vypadají fakt zajímavě.:yes: (nekoukala jsem, jestli tu ten recept už nemáš?) Honem si ty noky vyfoť samotné. Moc děkuji za vyzkoušení receptu i za ty parádní fotografie, děkuji na sto tisíckrát! :yes::-K;-):-D<3 Přeji dobrou chuť a moc zdravím :-K:-K

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

28. 11. 2019 12:52

MamlajdaD: Můžeš si vybrat fotku na titulku , přeházej je jak se ti líbí víc!:yes: Jdu papat! Výbornééé!

MamlajdaD MamlajdaD

28. 11. 2019 12:22

Veronika.Hrozna: :-D:-D:-K:-Q:yes: moc děkuji za zprávu!;-) Se sýrem, nebo bez sýru, každý podle svého, hlavně, že chutná!;-):-8:-D:-K:yes: Dík a pozdrav!:-K:-K

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

28. 11. 2019 11:34

Podávám zprávu, právě jsem chutnala, maso je měkké a přidala jsem už smetanu a dopékám ! Houby, bohužel jenom žampiony, jsem přidala před hodinou. Po ochutnání mohu recept jen doporučit, bude to pecka. Kazit to sýrem nemá žádný smysl. Proti receptu , jsem přidala hodně petrželky- houby si jí žádají vždycky. :-K:-K:-K:-K<3

MamlajdaD MamlajdaD

24. 11. 2019 01:18

Františka: Děkuji za milý komentář! :-8 Zdravím!:-K:-K

Frantiska Frantiska

24. 11. 2019 01:15

zajimava debata, diky ni jsem se dozvedela ze bazant pochazi z Ciny a postupne osidlil velkou cast sveta a nektere druhy jsou i v severni Americe :) "Některé druhy bažantů byly dovezeny do Severní Ameriky, Austrálie i na Nový Zéland, kde se tito stali součásti místní fauny."

MamlajdaD MamlajdaD

23. 11. 2019 20:51

casino: Děkuji za komentář!! Celou dobu se divím, že jste se ještě neozval! ;-) Ale s tím, že jste našel ten recept, s tím jste mi udělal fakt radost! :yes::yes: No já jsem to opsala, to tady hlásám celou dobu, ale nenapadlo mi to hledat, některé starší recepty se tu nenajdou. ;-):-D Jsem nadšená, že jste nelenil a našel ten původ receptu. ;-):-8 Takže vám děkuji na stotisíckrát! :yes::-D:-K Nehodí se napsat, že jste zlatíčko, ale myslet si to můžu, že jo!? jo a o té matematice, to je někdy problematické, ony v kuchyni někdy platí zvláštní matematcká pravidla, nejznámější je: menší půlka a větší půlka! :-D:-D:-D Tak dík a moc zdravím! :-K:-K

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bažant jako minutka nejlepší recepty na bažanta zajíci viseli jak se dělá bažant na cinu

Suroviny: bažant, sůl, pepř, mouka, máslo, cibule, houby, víno bílé, smetana, sýr

TopRecepty.cz

Bažant zapečený se sýrem (Kanada)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xX9n