Loudavé těsto (sladké i slané)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 11 337 kJ / 2 710 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,18 g |
Tuky | 71,39 g |
Vláknina | 15,72 g |
Cholesterol | 22 mg |
Sodík | 127 mg |
Sůl | 0,22 g |
Sacharidy | 441,74 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pekárnománie -> http://www.pekarnomanie.cz/loudave-testo-slane-i-s...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 3. 2020 23:10
Dnes opět pečeno, tentokrát jsem přidala 200g vicezrnne smesi na chleba( místo 200g polohrubé mouky). Opět super
20. 3. 2020 14:53
Doplňuji - housky dobré a měkké i druhý den
20. 3. 2020 13:17
Gabina: díky
lenka962: určitě ano - jen cukru dát lžičku a soli 2 lžičky
lenka962: určitě ano - jen cukru dát lžičku a soli 2 lžičky
20. 3. 2020 08:29
Dala by se z toho těsta udělat i pizza? Já myslím, že ano
19. 3. 2020 21:12
Vynikajici dnes jsem upekla uzlíky, nechala jsem je chvíli kynout ve vlažné troubě, krásně vyskočily a jsou super. Zaděláme na další varku
14. 3. 2020 10:13
takseptam: sušeného droždí se dává 2,5x méně, tak ho dejte 4 gramy
14. 3. 2020 08:38
Chtěla bych se zeptat vzhledem k současné situaci a mému zdravotnímu stavu, kdy fakt nemůžu moc riskovat, pokud bych použila sušené droždí, tak kolik? Nemám s tím zkušenost... Děkuji za info.
13. 3. 2020 17:54
cathleen:
13. 3. 2020 17:37
magdalenka: těsto vyndáš z lednice už vykynuté, tak není třeba nechat ohřát, ale rovnou propracuješ a tvaruješ. Teprve pak - na plechu - necháš vykynout znovu a upečeš
13. 3. 2020 16:32
magdalenka: Asi to bude stejné, vytvaruješ naplníš a ono to kyne pod rukama, namažeš a za deset minut pečeš. Ono to je bláznivé těsto! Langóše budou i z tohoto, určitě dobré! A závin taky!
13. 3. 2020 16:27
Veronika.Hrozna: lángoše robím z úplne iného cesta (ako chlebové so zemiakom), ale toto ma zaujalo, zišlo by sa na závin mať po ruke.
13. 3. 2020 16:24
magdalenka: Ja robím Ludo cesto a keď som sa pýtala,na to isté, tak skoro hneď a aj to tak bolo. Robím z neho langoše.
13. 3. 2020 16:15
Prosím, keď cesto vyberiem z chladničky, nechám hodinku zohriať, až potom s ním pracujem?
13. 3. 2020 08:04
super, dík za recept hezký den
8. 3. 2020 11:00
magdalenka, hospodyne, medanek, Odeta: děkuji všem - věřím, že se těsto osvědčí - u nás chutnalo moc. Jít si během pěti dnů kdykoliv do lednice vyndat těsto, hned tvarovat a po chvíli kynutí péct...je opravdu velice fajn
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 55 minutami
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 22 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Právě bylo uvařeno:
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 43 minutami
Bábovka Ing. Petr
Kattyy uvařila před 1 hodinou
Čevabčiči do trouby
zuzana.vankova uvařila před 1 hodinou
TOP Banánový chlebík
magdalena66 uvařila před 2 hodinami
Sušenky s kousky čokolády (cookies)
natomnesejde uvařila před 4 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
misak2 uvařila před 4 hodinami
Listové těsto
misak2 uvařila před 4 hodinami
Vajíčková tlačenka
PaniMP uvařila před 12 hodinami
Velikonoční jidáše
Zuzana1 uvařila před 13 hodinami
Tvarohové řezy
Kattyy uvařil před 14 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: loudavé testo postup rohlíky z loudaveho kynutého těsta dá se použìt vykynuté těsto druhý den? sladké těsto ze sušeného droždí listové rohlíky na slano rohlíčky z loudavého kynutého těsta rohlíčky z loudaveho těsta rohlíčky z loudavého listového těsta pekarnomanie těsto na slano
Suroviny: mléko, jogurt bílý, olej, mouka hladká, mouka polohrubá, sůl, cukr, droždí čerstvé
Loudavé těsto (sladké i slané)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nKED
24 názorů