Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí lančmít podle Pavla a Majky

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 2. 2020 11:45

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie12 383 kJ / 2 960 kcal
Bílkoviny294,23 g
Tuky191,38 g
Vláknina6,58 g
Cholesterol 905 mg
Sodík 836 mg
Sůl1,53 g
Sacharidy12,92 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen (moderátorka)

25. 2. 2020 12:24

pavelk: děkuji :yes:

pavelk pavelk

25. 2. 2020 11:18

cathleen: Rád odpovím. Tu želatinu tam nedávám proto, aby se mi vytvořil nějaký rosol, ale aby směs nebyla suchá díky libovějšímu masu, protože do lančmítu nemelu kůži. A želatinu nedávám do tlačenky, tam si vystačím z vývaru kolen a nožiček.

cathleen cathleen (moderátorka)

25. 2. 2020 10:18

pavelk: co - NE ?? Zkoušel jste to i bez ní? Ptám se proto, že tu mám také lančmít, drží krásně bez želatiny a na fotu je vidět, že je po vyklopení z formy lemovaný krásným rosolem stejně, jako býval kdysi ten prodávaný v konzervách.
Pro mě to je jako přidávat želatinu do tlačenky - proto jsem se ptala.

pavelk pavelk

23. 2. 2020 15:17

cathleen: NE!

pavelk pavelk

23. 2. 2020 15:16

milous54: Omlouvám se, ano vypadl. Opravím to. Děkuji za upozornění.

milous54

23. 2. 2020 13:38

V postupu přípravy receptu nějak vypadl ten bůček uvedený v "Surovinách" :-O

cathleen cathleen (moderátorka)

23. 2. 2020 13:19

Nedrželo by to dobře i bez té želatiny:-? (Poznámku o "lizu" jsem smazala, není to vhodné ani nutné.)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domácí lančmít recept domácí lančmít

Suroviny: plec vepřová, bůček, praganda, sůl, pepř, cukr moučkový, česnek granulovaný, majoránka, koriandr, želatina, voda,

TopRecepty.cz

Domácí lančmít podle Pavla a Majky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/X4zA