Masopustní koblížek plněný
Suroviny
Porce: 30 ks
Nutriční hodnoty
Energie | 15 374 kJ / 3 674 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,62 g |
Tuky | 68,78 g |
Vláknina | 33,00 g |
Cholesterol | 767 mg |
Sodík | 233 mg |
Sůl | 0,55 g |
Sacharidy | 613,11 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Smažíme v rozpáleném tuku po obou stranách.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 2. 2020 17:24
23. 2. 2020 17:01
23. 2. 2020 16:36
23. 2. 2020 16:07
P.S. Někdo smaží třeba ve ztuženém pokrmovém tuku .......
23. 2. 2020 13:03
23. 2. 2020 12:58
Zanechme zbytečných snah!
Je to marnost nad marnost, že
23. 2. 2020 12:52
A ta imaginární většina, naštěstí chápe.
23. 2. 2020 12:40
23. 2. 2020 12:33
A nezměnila jsem postup pouze dopsala, že je lepší teplé mléko a smažit v oleji kdyby někoho nedej bože napadlo smažit ve vodě.
23. 2. 2020 12:25
Pokud plníte způsobem jak píšete, a náplň vám při smažení nevytekla, pak smekám
***
No a pokud v receptu změníte postup (vlažné mléko, smažení zprudka) pak by bylo fér to zmínit i v komentáři, jinak ti kteří vás prve na nesrovnalosti upozornili vypadají jako neschopní břídilové a tydýti, že
23. 2. 2020 12:19
A že nevíte, co to znamená, tak jsem vam to vysvětlila. Většina chápe základní recept bez problému.
23. 2. 2020 12:09
23. 2. 2020 11:57
Vynuté těsto přemístíte na posypaný vál, vytvarujete silnější hady, ze kterých ukrajujte stejné dílky, které plníte povidlovou náplní,bochánek zabalíte stejně jako vdolek.
23. 2. 2020 11:44
Já znám plnění před smažením - rozválet těsto, lžičkou hromádky náplně, další plát těsta a vykrajovat koblížky, vykrájené zbytky znovu bez dalšího podsypání!!! zpracovat a opakovat...
Nebo plnit až hotové koblížky, to mám radši...
Když už jako začátečník již od mateřské školky vím, že droždí potřebuje vlažné mléko, tak mne v MŠ neučili, že koblížky vkládáme do aspoň 3 cm vysoké vrstvy horkého oleje ( vyzkoušíme jeden koblížek nebo ještě lépe ždibec těsta), přiklopíme pokličkou, po osmažení z jedné strany otočíme a dosmažíme už bez pokličky...asi jsem chodila do nějaké špatné MŠ
23. 2. 2020 11:20
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 4 hodinami
Francouzský toust
Přidáno před 10 hodinami
Batátovo dýňová polévka bez mléka
Přidáno před 11 hodinami
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno 23. 4. 2024 11:41
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí nudličky v pórku
malami uvařila před 3 minutami
Domácí krtkův dort
malami uvařila před 5 minutami
Syrovátková polévka se zeleninou a ovesnými vločkami
childa uvařila před 54 minutami
Jahelník
Lenka Vejdo uvařila před 1 hodinou
Celozrnný koláč s tvarohem, ovocem a drobenkou z ovesných vloček
Irena26 uvařila před 2 hodinami
Rýžový nákyp
drugdova92 uvařil před 3 hodinami
Tvarohové věnečky s oříšky
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Linecký tvarohový koláč s pikantní marmeládou
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Rozpraskané čokoládové sušenky
Zuzka... uvařila před 5 hodinami
Rychlá celerová polévka
Miluska56 uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou: Šťavnaté a křehké kousky masa v indickém stylu mají příjemně pikantní chuť
Krupicovo pudinkový letní dort: Osvěžující vláčný dezert korunují šťavnaté jahody zalité do pevné želatiny, příprava je snadná
Další recepty
Tématické fráze: plněné koblížky masopustni plnene koblizky nekynute masopustní koblížky plněné a smažené koblížky
Suroviny: mléko, droždí, cukr, žloutek, máslo, cukr, mouka hladká, mouka polohrubá, sůl, citron, rum, mléko, povidla švestková, rum
Masopustní koblížek plněný
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L4kA
28 názorů