Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Halušky s kysaným zelím

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 2. 2020 16:10

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 832 kJ / 438 kcal
Bílkoviny20,26 g
Tuky8,68 g
Vláknina18,80 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 2,92 g
Sůl7,21 g
Sacharidy61,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Dajda Dajda

6. 2. 2020 14:00

Dana Krupsova: Tak vodu slijte, nechte odstát a škrob vraťte zpátky do těsta. ;-)

tejaja tejaja

6. 2. 2020 13:43

Dana Krupsova: :-) Ono každý vie, že halušky sa nerobia z nových zemiakov. Neskoré odrody veľa vody nemajú. A halušky sú proste halušky, netreba ich zjemňovať.:-K Po nete behajú kadejaké "novosti haluškové", ale viete, koľko Čechov mi povedalo, že im halušky nechutia, a keď zjedli halušky ako majú byť, nevedeli sa dojesť? My tiež nevylepšujeme sviečkovú kadečím, a ani iné typicky české jedlá neinovujeme. Možno som trocha ostrá, ale keď vidím čo všetko sa v Čechách predáva ako slovenské alebo dokonca typicky slovenské halušky, ani sa tým, čo ich nechcú nedivím.:-K A musím sa priznať, rozčuľuje ma to. Prepáčte. :-K

Dana Krupsova

6. 2. 2020 13:20

Vajíčko halušky zjemní a škrobovou vodu slévám z důvodu, abych nemusela dávat velké množství mouky. Dříve jsem škrobovou vodu nechávala a těsto jsem měla stále kašovité, což nemá být.

tejaja tejaja

6. 2. 2020 13:02

Dana Krupsova: ;-) Samozrejme, to súhlasím, so slaninkou. Len s tými haluškami nie veľmi. :-K<3

Dana Krupsova

6. 2. 2020 12:55

Děkuji za poznámku. Ne ale každý snáší slaninu, tak tohle je varianta bez té slaniny.

tejaja tejaja

6. 2. 2020 10:21

Dovolím si malú poznámku: najprv škrob z halušiek vylejete a potom tam dáte vajce?!? Škrob sa nevylieva (ten drží cesto pokope) a vajce nedáva. A kde je slaninka? Tá tam patrí, či sú halušky s kyslou alebo sladkou kapustou, s bryndzou, tvarohom...

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: halusky s kysanym zelim halušky s kysanym zelím a klobasou

Suroviny: brambory, mouka hladká, vejce, mléko, zelí kysané, cibule, klobása, olej, máslo, sůl, cukr

TopRecepty.cz

Halušky s kysaným zelím

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oLWB