Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tarhoňové ''rizoto''

Pokud hledáte inspiraci na svěží a rychlý jarní oběd, vyzkoušejte toto výborné "rizoto" z tarhoni a kuřecího masa. Medvědí česnek dodá jídlu skvělou vůni a díky smetaně bude rizoto krémové.

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

31. 1. 2020 19:22

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

eluve

31. 1. 2020 22:19

Eja57: to je super nápad...;-)

Eja57 Eja57

31. 1. 2020 19:54

Jako je "kolínkoto", "pohankoto", navrhuji TARHOŇOTO:yes::-K hezký recept

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: tarhoňové rizoto se špenátem

Suroviny: těstoviny tarhoňa, prsa kuřecí, špenát, česnek mědvědí, česnek sušený, smetana ke šlehání, vývar kuřecí, olej, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Tarhoňové ''rizoto''

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M4VO