Fazolky s hráškem ve smetanové omáčce se slaninou
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 830 kJ / 1 393 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,28 g |
Tuky | 106,03 g |
Vláknina | 33,05 g |
Cholesterol | 124 mg |
Sodík | 1,70 g |
Sůl | 4,15 g |
Sacharidy | 64,13 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 9. 2023 13:09
Ronnykush: Děkuji, mám radost
12. 9. 2023 12:52
Skvělý recept, všem nám chutnalo
1. 6. 2023 07:44
12. 4. 2023 20:36
Dnes jsem uvařila tuhle výbornou omáčku, na kterou jsem se několik dní těšila. 👩🍳😊 Je opravdu moc chutná. 👌 Děkuji za recept. 😋
9. 4. 2023 08:59
Moanka: Protože pak se omáčka nesrazí.
9. 4. 2023 08:56
“ Trochu omáčky odebereme a smícháme se zakysanou smetanou.” Prosím, a to proč? Proč ne přímo do veškeré omáčky? 🤔👩🍳
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 4 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 6 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 9 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 13 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 17 minutami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 3 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 4 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 4 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 5 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 5 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 6 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 6 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 6 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít fialky v kuchyni? Vyzkoušejte oblíbené tipy na zpracování violky vonné
Jak nakrájet cibuli. Zvládnete to bez říznutí i potoků slz. Poradíme, jak na to
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: fazolová omáčka smetanová omáčka s hráškem fazolky na smetaně recepty z fazolek hrášek ve smetanové omacce hrášek na smetaně recept smetanová omáčka s s hráškem smetanová omáčka fazolí smetanová omáčka s fazolemi fazolky s hrádkem na smetane recept na fazolky
Suroviny: fazolky mražené, hrášek mražený, slanina anglická, smetana zakysaná, cibule, mouka hladká, vývar drůbeží, koření nové koření, máslo, sůl, pepř bílý, cukr, mléko
Fazolky s hráškem ve smetanové omáčce se slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yYvE
6 názorů