Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Candát na víně s grilovanou cuketou a máslovou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

25. 1. 2020 17:16

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie4 240 kJ / 1 014 kcal
Bílkoviny2,25 g
Tuky82,10 g
Vláknina3,20 g
Cholesterol 255 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy12,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Colombo65 Colombo65

26. 1. 2020 17:19

:yes::yes:

maris maris

25. 1. 2020 18:05

Eja57: bylo po ruce;-):-D, ono je polosladké, nejdřív jsem taky váhala, protože bílé suché je jasná volba, ale používám citronový pepř i plátek citronu - tak se tam to tokajské výborně hodilo:-8

Eja57 Eja57

25. 1. 2020 17:55

Zaujal mě ten Tokaj - k rybě bych intuitivně volila suché bílé...ale tohle bude asi moc dobré...jak Tě napadlo použít sladké tokajské? Okoukáno nebo vlastní invence?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: candát recept

Suroviny: candát, cuketa, tokajské, citron, máslo, sůl, olej, pepř citronový, petržel

TopRecepty.cz

Candát na víně s grilovanou cuketou a máslovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L4zr