Chlebové vdolky plněné anglickou slaninou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 25 822 kJ / 6 172 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,21 g |
Tuky | 373,31 g |
Vláknina | 39,78 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 13,02 g |
Sůl | 32,50 g |
Sacharidy | 572,02 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Těsto lze použít třeba i na slaný štrůdl.
Dobrou chuť
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 13 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 19 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 38 minutami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 45 minutami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 50 minutami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 55 minutami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 57 minutami
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 6 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 10 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 10 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 11 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Gastro glosa: Zavřené obchody o Velikonocích nemá smysl řešit. Žádný potravinový armagedon se nekoná
Churros z odpalovaného těsta: Připravte si španělskou dobrotu podle videonávodu
Další recepty
Tématické fráze: slany chleba plneny chleba plněný se slaninou dalamanky s anglickou slaninou pagáčky s anglickou slaninou vdolky z zitneho chlebového kvásku buchta s anglickou slaninou
Suroviny: mléko, mouka hladká, mouka žitná chlebová, olej, sůl, cukr, kvasnice, česnek, slanina anglická, máslo, mák
Chlebové vdolky plněné anglickou slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gzNk
0 názorů