Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomalu tažené hovězí na tymiánu s hráškem a kapií

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

18. 1. 2020 17:37

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie4 472 kJ / 1 069 kcal
Bílkoviny137,91 g
Tuky50,20 g
Vláknina4,80 g
Cholesterol 317 mg
Sodík 1,09 g
Sůl2,60 g
Sacharidy15,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Některé PH mají nádoby vhodné přímo na sporák, ta moje nejde, proto jsem musela orestovat maso a cibuli na pánvi.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

19. 1. 2020 10:49

Eja57: moc děkuji;-):-K

Eja57 Eja57

18. 1. 2020 18:24

Krása:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: pomalu tažená kližka tažené maso pomalu tažený guláš pomalu tazene maso tažené maso recepty hovezi krk s hráškem pomalu tažené maso recepty

Suroviny: maso hovězí, slanina, cibule, hrášek mražený, kapie červená, protlak rajčatový, mouka hladká, vývar, sůl, pepř, tymián čerstvý, olej

TopRecepty.cz

Pomalu tažené hovězí na tymiánu s hráškem a kapií

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rOn2