Losí maso na mrkvi a celeru
Suroviny
Porce: 2-3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 183 kJ / 522 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,08 g |
Tuky | 17,07 g |
Vláknina | 5,65 g |
Cholesterol | 260 mg |
Sodík | 246 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 9,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Losí maso jsem u nás nikde neviděla. Já ho dostala od kamarádky, které maso přivezli známí z Ruska.
Dočetla jsem se, že je bohaté na bílkoviny a velmi zdravé a pokud můžu posoudit, velmi jemné, skvělé maso, trochu podobné chutí srnčímu masu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 1. 2020 18:39
8. 1. 2020 18:01
8. 1. 2020 16:30
8. 1. 2020 16:12
8. 1. 2020 16:08
8. 1. 2020 11:44
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 5 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 15 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 18 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 21 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Šlehačkový beránek
Macek13 uvařila před 2 minutami
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 26 minutami
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 29 minutami
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 1 hodinou
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 1 hodinou
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 1 hodinou
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 2 hodinami
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
martinslovak uvařila před 2 hodinami
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
Panova uvařila před 2 hodinami
Špenátové palačinky
Macek13 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Lososa můžeme uplatnit v mnoha běžných receptech i delikatesách. Jak chutná nejlépe?
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Další recepty
Tématické fráze: celer recepty maso na celeru losí maso
Suroviny: plec vepřová, mrkev, celer, cibule, koření nové koření, jalovec, bobkový list, koření divočina, pepř, cukr, mouka,
Losí maso na mrkvi a celeru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xXBl
6 názorů