Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vývar z kuřecích skeletů a prsou, pažitkové krupicové nočky a domácí nudle

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 620 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 600 min

620 min (20 min příprava + 600 min tepelná úprava)

7. 1. 2020 16:11

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 750 kJ / 1 374 kcal
Bílkoviny192,81 g
Tuky30,21 g
Vláknina11,65 g
Cholesterol 923 mg
Sodík 687 mg
Sůl1,60 g
Sacharidy78,12 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Na tento postup s dvojitým cezením jsem přišla náhodou, když jsem musela jednou odskočit a neměla jsem možnost u toho stát a sbírat pěnu. Musím říct, že jsem už u toho zůstala a vývar je čistý už během vaření. To druhé cezení je již jen kvůli kuličkám koření a zbytkům cibule.

Doba vaření je určena pro pomalý hrnec.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

18. 4. 2022 09:00

:-)<3:yes::-K

medanek medanek

9. 1. 2020 01:17

Veronika.Hrozna: Přesně tak Verunko:yes:;-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

8. 1. 2020 20:50

medanek: Ja varim stejne a taky cedim a oplachuji. Manzel na to brbla, ze ma bazanti polevku s vodou, ale basti! :-D:-D:-D Ja si to spatne vylozila, mela jsem dlouhe vedeni.;-) 20 minut od zacatku varu vody s masem.;-)

medanek medanek

8. 1. 2020 16:37

mika59: Moc děkuji Miládko :-K:-K;-)

medanek medanek

8. 1. 2020 16:36

Frantiska: Moc, moc děkuji:-K:-K;-)

medanek medanek

8. 1. 2020 16:35

Veronika.Hrozna:
Verunko, není tam , že se dává maso do vařící vody. Možná jsem to napsala trochu nesrozumitelně, ale je to myšleno, že maso se dá do vody a vaří 20 minut na 95 ° ;-)
Přidáním do vařící vody se maso zatáhne a polévka by byla slabá. A opačně, pokud chceme zachovat co nejlepší chuť masa, napřed zprudka opečeme se všech stran aby tak chuť zůstala v masu. (teď ovšem nemluvím o polévce):-K:-K;-)

Frantiska Frantiska

8. 1. 2020 16:31

medanek: všechny recepty vlozene 7.1 mají nádherné fotografie :)

medanek medanek

8. 1. 2020 16:23

casino: :-?:-? Nerozumím;-) Vypadá , že jsem mdlého rozumu:-D;-)

mika59 mika59

7. 1. 2020 20:22

casino: :-? Nerozumím, omlouvám se..

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

7. 1. 2020 20:00

Proč maso do vařící vody? Je to lepší ? Může se to i s hovězím? :-? Jinak nádherná polévka, určitě i chutná.

casino casino

7. 1. 2020 19:36

mika59:
Jj..., vypadá to na nějakou novou, nejspíše Tříkrálovou soutěž, že :-8

mika59 mika59

7. 1. 2020 17:35

Krásná polévka :yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vývar že skeletu jak vypadá kuřecí skelet kuřecí vývar že.skelet

Suroviny: skelet kuřecí, prsa kuřecí, cibule, mrkev, rajče, bujón gelový, celer, cibulka jarní, pepř celý, koření nové koření, sůl, voda, vejce, krupice dětská, mouka polohrubá, pažitka, prášek do pečiva, sůl, máslo, nudle, petrželka zelená, pepř červený

TopRecepty.cz

Vývar z kuřecích skeletů a prsou, pažitkové krupicové nočky a domácí nudle

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lGVj