Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špaldovo-žitné perníčky

Špaldovo-žitné perníčky můžete připravit hned ve dvou variantách. Ozdobené rumovou polevou, nebo slepené švestkovými povidly, máčené v čokoládě. Ať už se rozhodnete pro první nebo druhou variantu, jisté je, že ze stolu zmizí rychlostí blesku.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 46 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 6 min bez doby odležení těsta a perníčků

46 min (40 min příprava + 6 min tepelná úprava, bez doby odležení těsta a perníčků)

6. 1. 2020 15:00

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie16 196 kJ / 3 871 kcal
Bílkoviny57,13 g
Tuky77,02 g
Vláknina55,91 g
Cholesterol 671 mg
Sodík 3,52 g
Sůl0,42 g
Sacharidy657,28 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Perníčky se špaldovou moukou jsou dost náchylné na přepečení a pak už změknou jedině po namočení do čaje.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: mouka špaldová celozrnná, mouka žitná, cukr moučkový, koření do perníku, kakao, soda jedlá, med, máslo, vejce, cukr moučkový, rum, povidla švestková, rum, poleva čokoládová, jablko

TopRecepty.cz

Špaldovo-žitné perníčky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0QyN