Kysané zelí do čtyřlitrové láhve
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 174 kJ / 1 715 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,00 g |
Tuky | 11,20 g |
Vláknina | 160,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 34,84 g |
Sůl | 85,00 g |
Sacharidy | 245,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept je z časopisu Vlasta, upraveno.
Recept se zdá být složitý, ale není to více práce, než nakládání do soudku a jen o malinko víc, než nakládání do sklenic 0,7l Pokud někdo nemá vhodné prostory na soudek, je toto šikovný způsob a velké sklenice nezaberou tolik místa, jako ty 0,7l.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 9. 2019 20:51
9. 9. 2019 20:33
9. 9. 2019 16:38
9. 9. 2019 16:27
9. 9. 2019 11:43
9. 9. 2019 11:39
9. 9. 2019 11:23
U marmelád to bývá plíseň.
9. 9. 2019 09:11
To není kritika receptu, ale zarazilo mě to
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 6 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
tomekat uvařila před 56 minutami
Nadívaná prsíčka s máslovými brambory
Ghaknat uvařila před 3 hodinami
Masové kuličky plněné ananasem s rajčatovou omáčkou
Danoouch uvařila před 4 hodinami
Rychlá cibulačka
Danoouch uvařila před 4 hodinami
Bezinkový sirup
xmazagonx uvařila před 4 hodinami
Kuřecí řízky v sýrovém těstíčku
gabikka uvařila před 4 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
denitek uvařil před 4 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
kyskamaryska uvařila před 4 hodinami
Špenátový koláč se smetanovým krémem
mares-mikulas uvařila před 4 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
Valis uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Chcete vonět jako smažené kuře? KFC představuje svůj parfém, který má nabudit chuť na jejich výrobky
Valašský frgál je nejlepším koláčem světa! V žebříčku překonal newyorský cheesecake nebo ruský medovník
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
Další recepty
Tématické fráze: kvaseni zeli v lahvich nakládání zelí do lahví kysané zelí v lahvích zeli kysane v lahvich bílý povlak na kysaném zelí teplota pri kvaseni zeli jaká teplota při kvašení zelí kvašené zelí v lahvi bílá plíseň na kysaném zelí bílý povlak na kysané zelí zeli kvasene v lahvích slizké kysané zelí teplota pro kvašení zelí kysane zeli v petilitrove.lahvi zátěž na zelí teplota kvašení zelí kvašené zeli v 0 7 v lahvích kysané zelí do sklenic tejaja na candidu kysane zelí kysané zelí s bílým povlakem
Suroviny: zelí, sůl, kmín celý, cibule, listy vinné, kopr
Kysané zelí do čtyřlitrové láhve
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k3nr
8 názorů