Pasta z kozích rohů na topinky, maso a dochucení jídla
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 14 013 kJ / 3 349 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,88 g |
Tuky | 263,26 g |
Vláknina | 59,81 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 16,46 g |
Sůl | 40,90 g |
Sacharidy | 199,45 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 9. 2019 15:02
7iveta68 Moc ti děkuji, že jsi jí udělala. Ubrala jsem v receptu olej i ocet. Ještě jednou dík.
22. 9. 2019 19:28
Jaromira18: neviem, ale mne to príde strašne kyslé aj oleja by som ubrala.Včera som to varila a tam strašne cítim octovú chuť ,nabudúce určite uberiem octu aj oleja.
22. 9. 2019 11:58
7iveta68: Než se veškerá šťáva vyvaří, tak kyselost je akorát. Je to taková papriková pasta, která se dá použít na vše. Před pár dny jsem jí dělala s červených paprik, máme jí moc rádi.
21. 9. 2019 20:50
nie je tam toho octa veľa?
7. 9. 2019 15:57
Simona Skolakova: Každému moc chutná, dělám jí přes 40 roků. Šla by tam dát pálivá paprika, ale lepší jí je dát jí tam, až podle potřeby.
7. 9. 2019 12:11
Díky za vysvětlení
7. 9. 2019 10:33
Simona Skolakova: Fotila jsem to na lžičce, aby bylo vidět, že je to husté jak povidla. Není tam koření je to základ pomazánky, pokaždé když jí jdu použít dám do ní koření jakou chuť potřebuji. Tento recept je pro zpracování přebytků na zahradě, můžou to být i papriky. Na dochucení záleží na co ji použijeme.
7. 9. 2019 08:24
Simona Skolakova: na té fotce kde je na talířku lžička s pomazánkou je vidět, že to řídké není - na lžičce je kopeček pomazánky
6. 9. 2019 23:27
Nenazvala bych to pomazánkanic proti receptíku,ale toto není pomazánka,ta by neměěla být řídká,co si budeme povídat,je to směs určo vynikající,ale pomazánka to není
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Bramborový bochníček
Přidáno před 2 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 2 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Fit salát
Přidáno před 15 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 19 hodinami
Francouzský toust
Přidáno 24. 4. 2024 09:13
Právě bylo uvařeno:
Margot řezy (hrnečkové)
Hovez81 uvařil před 21 minutami
Špagety "Alfredo"
Valis uvařila před 22 minutami
Pórková polévka
Med.brejcha uvařila před 30 minutami
Česneková pasta nesterilovaná II.
Kamil@ uvařila před 1 hodinou
Jablečné muffinky s Margot čokoládou
Vitek2015 uvařila před 3 hodinami
Mug cake z ovesných vloček
Eviip uvařila před 4 hodinami
Kuřecí stehna pečená na houbové tarhoni v jednom pekáčku
Mirca1108 uvařila před 4 hodinami
Špekáčky - kečupáci
lenkavozihnojova uvařila před 5 hodinami
Frgálová buchta
lenkavozihnojova uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Jak pěstovat pastiňák? Podobně jako další kořenovou zeleninu, jen pozor na alergické reakce
Jak připravit pastovaný med: Jednoduchým postupem získáte lahodnou pochoutku
Další recepty
Tématické fráze: kozí rohy zpracování jak se dělá pasta z kozích rohů kozí rohy s pomazánka s česnekem kozí rohy pomazánka kozí pomazánka pomazánky na topinky pomazánka na topinky kozí rohy pasta papriky a kozí rohy zpracování hořčice z kozích kozích rohů zpravovani kozich rohů recepty pálivy kozí rohy pasta zpracování beraních kozich rohu jak použít kozí rohy paprikyy - kozí rohy zpracování zpracoání kozích rohů tousty z kozich rohu čalamáda z z kozích rohů pomazánka kozí roh
Suroviny: paprika kozí roh, rajče, cibule, česnek, ocet, olej, hořčice plnotučná, sůl, cukr, pepř mletý, paprika sušená sladká
Pasta z kozích rohů na topinky, maso a dochucení jídla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QylM
9 názorů