Pasta z kozích rohů na topinky, maso a dochucení jídla
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 14 013 kJ / 3 349 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,88 g |
Tuky | 263,26 g |
Vláknina | 59,81 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 16,46 g |
Sůl | 40,90 g |
Sacharidy | 199,45 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 9. 2019 14:02
7iveta68 Moc ti děkuji, že jsi jí udělala. Ubrala jsem v receptu olej i ocet. Ještě jednou dík.
22. 9. 2019 18:28
Jaromira18: neviem, ale mne to príde strašne kyslé aj oleja by som ubrala.Včera som to varila a tam strašne cítim octovú chuť ,nabudúce určite uberiem octu aj oleja.
22. 9. 2019 10:58
7iveta68: Než se veškerá šťáva vyvaří, tak kyselost je akorát. Je to taková papriková pasta, která se dá použít na vše. Před pár dny jsem jí dělala s červených paprik, máme jí moc rádi.
21. 9. 2019 19:50
nie je tam toho octa veľa?
7. 9. 2019 14:57
Simona Skolakova: Každému moc chutná, dělám jí přes 40 roků. Šla by tam dát pálivá paprika, ale lepší jí je dát jí tam, až podle potřeby.
7. 9. 2019 11:11
Díky za vysvětlení
7. 9. 2019 09:33
Simona Skolakova: Fotila jsem to na lžičce, aby bylo vidět, že je to husté jak povidla. Není tam koření je to základ pomazánky, pokaždé když jí jdu použít dám do ní koření jakou chuť potřebuji. Tento recept je pro zpracování přebytků na zahradě, můžou to být i papriky. Na dochucení záleží na co ji použijeme.
7. 9. 2019 07:24
Simona Skolakova: na té fotce kde je na talířku lžička s pomazánkou je vidět, že to řídké není - na lžičce je kopeček pomazánky
6. 9. 2019 22:27
Nenazvala bych to pomazánkanic proti receptíku,ale toto není pomazánka,ta by neměěla být řídká,co si budeme povídat,je to směs určo vynikající,ale pomazánka to není
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 21 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Šlehaná vejce vařená ve formičkách
Přidáno 26. 3. 2024 13:25
Právě bylo uvařeno:
Bábovka Ing. Petr
Kattyy uvařila před 9 minutami
Čevabčiči do trouby
zuzana.vankova uvařila před 56 minutami
TOP Banánový chlebík
magdalena66 uvařila před 1 hodinou
Sušenky s kousky čokolády (cookies)
natomnesejde uvařila před 3 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
misak2 uvařila před 3 hodinami
Listové těsto
misak2 uvařila před 3 hodinami
Vajíčková tlačenka
PaniMP uvařila před 12 hodinami
Velikonoční jidáše
Zuzana1 uvařila před 12 hodinami
Tvarohové řezy
Kattyy uvařil před 13 hodinami
Mazanec pro Irenku
Fitulka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Už jste ochutnali zelené pivo? Hit Velikonoc má nejen neobvyklou barvu, ale často i specifickou chuť
Náš život s celiakií: Jak jsem pro Áňu pekla makového beránka bez lepku a chutnal nakonec celé rodině
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: kozí rohy zpracování jak se dělá pasta z kozích rohů kozí rohy s pomazánka s česnekem kozí rohy pomazánka kozí pomazánka pomazánky na topinky pomazánka na topinky kozí rohy pasta papriky a kozí rohy zpracování hořčice z kozích kozích rohů zpravovani kozich rohů recepty pálivy kozí rohy pasta zpracování beraních kozich rohu jak použít kozí rohy paprikyy - kozí rohy zpracování zpracoání kozích rohů tousty z kozich rohu čalamáda z z kozích rohů pomazánka kozí roh
Suroviny: paprika kozí roh, rajče, cibule, česnek, ocet, olej, hořčice plnotučná, sůl, cukr, pepř mletý, paprika sušená sladká
Pasta z kozích rohů na topinky, maso a dochucení jídla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QylM
9 názorů