Marinované ryzce k vodce
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Kvůli té vodce mi to připadá, že jde o ruský recept, ale opsala jsem to z českého časopisu, kde nebyla o původu receptu ani zmínka. Přiznávám, že jsem recept nikdy nedělala. Ale recept považuji za zvláštní a zajímavý, proto vkládám. Na oslavu konce roku by se to mohlo někomu hodit. Ryzce by možná šly nahradit liškami nebo snad i žampióny?
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 9. 2019 16:59
Eja57:
2. 9. 2019 16:48
MamlajdaD: no právě, kdo to vyzkouší
Casinoooooo, kde jsou????
Casinoooooo, kde jsou????
2. 9. 2019 16:40
Eja57: Ano je to, jak ty říkáš "divočina", ale je to opravdu hodně zvláštní recept, někdy v devadesátých letech jsem to opsala z nějakého časopisu, a sem jsem to dala právě pro to, že je to nezvyklé. No s tou záměnou, to si sice taky moc jistá nejsem, ryzce desítky let nerostly, kvůli znečištění ovzduší atd., ale jako malá holka jsem na ně s maminkou chodila, maminka je nakládala na kyselo. Moc dobře si pamatuji jejich pevnou konzistenci. Ten oliváč byl v receptu, já jsem ten recept neupravovala, taky mne napadl slunečnicový, ale spíš to bude podle chuti - asi by si měl každý dát, co mu chutná. Připsala jsem jen návrh na záměnu hub, ale s otazníkem, to by se muselo vyzkoušet. Moc tě zdravím!
2. 9. 2019 16:18
tak to je docela divočina...nepíše se tam, jak dlouho mají zůstat naložené, než to bude ono???
S tou záměnou za jiné bych si nebyla vůbec jistá, ryzce jsou hodně zvláštní houby a patří mezi holubinkovité...
Ten olivový olej byl v tom receptu? Dala bych nějaký chuťově neutrální, ale možná tam má být....
To jsou věci...kam Ty na to chodíš
S tou záměnou za jiné bych si nebyla vůbec jistá, ryzce jsou hodně zvláštní houby a patří mezi holubinkovité...
Ten olivový olej byl v tom receptu? Dala bych nějaký chuťově neutrální, ale možná tam má být....
To jsou věci...kam Ty na to chodíš
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 5 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Nadívaná prsíčka s máslovými brambory
Ghaknat uvařila před 3 hodinami
Masové kuličky plněné ananasem s rajčatovou omáčkou
Danoouch uvařila před 3 hodinami
Rychlá cibulačka
Danoouch uvařila před 3 hodinami
Bezinkový sirup
xmazagonx uvařila před 3 hodinami
Kuřecí řízky v sýrovém těstíčku
gabikka uvařila před 3 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
denitek uvařil před 3 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
kyskamaryska uvařila před 3 hodinami
Špenátový koláč se smetanovým krémem
mares-mikulas uvařila před 3 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
Valis uvařila před 4 hodinami
Králík pečený na zelenině a pivu
LenkaHor uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Těchto pět znamení nepouštějte ke grilu: Berani umí jen poučovat, Lvi se nesoustředí a snadno spálí všechno maso
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: ryzce na kyselo ruské ryzce naložené na ryzce jak nakladat ryzce
Marinované ryzce k vodce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0xNV
4 názory