Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečená uzená krkovička s ostřější Passata di Cipolla

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

26. 8. 2019 20:09

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 583 kJ / 1 095 kcal
Bílkoviny120,68 g
Tuky64,17 g
Vláknina4,40 g
Cholesterol 288 mg
Sodík 5,23 g
Sůl12,15 g
Sacharidy7,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Místo De Cipolla můžete orestovat červenou cibuli, přidat bylinky, hořčici, vývar, solamyl...

https://codnesvariiva.blogspot.com/2019/08/pikantn...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: uzená krkovice recepty výborná pečená uzená krkovice uzená krkovice uzená krkovice recept pečena krkovice recepty pečená krkovice výborná pečená uzená krkovička krkovička s omáčkou passata

Suroviny: krkovice uzená, cibule, olej řepkový, hořčice, vývar uzený, koření provensálské

TopRecepty.cz

Pečená uzená krkovička s ostřější Passata di Cipolla

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Jokl