Patizonová minutka
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 6 185 kJ / 1 478 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,84 g |
Tuky | 127,60 g |
Vláknina | 18,39 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,42 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 57,75 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Pokud jsme milovníky jater, můžeme se slaninou, česnekem a cibulí, přidat k patizonu osmažit i na nudličky pokrájená očištěná játra (cca 150-200 gramů).
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 8. 2019 17:07
mtvrdikova: ...děkuji ...věřím, že Vám tahle rychlovka bude chutnat stejně, jako chutnala nám
23. 8. 2019 18:07
Hezký večer, to vypadá moc dobře, brzy vyzkouším, patizonů se urodilo hafo....
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 22 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Šlehaná vejce vařená ve formičkách
Přidáno 26. 3. 2024 13:25
Právě bylo uvařeno:
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 6 minutami
Bábovka Ing. Petr
Kattyy uvařila před 26 minutami
Čevabčiči do trouby
zuzana.vankova uvařila před 1 hodinou
TOP Banánový chlebík
magdalena66 uvařila před 1 hodinou
Sušenky s kousky čokolády (cookies)
natomnesejde uvařila před 4 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
misak2 uvařila před 4 hodinami
Listové těsto
misak2 uvařila před 4 hodinami
Vajíčková tlačenka
PaniMP uvařila před 12 hodinami
Velikonoční jidáše
Zuzana1 uvařila před 12 hodinami
Tvarohové řezy
Kattyy uvařil před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Pět nejlepších jarních polévek: Hráškovou skvěle doplní osmažená slanina, medvědí česnek dá šmrnc i obyčejné bramboračce
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Další recepty
Tématické fráze: patizonová směs
Suroviny: patizon, olej, slanina anglická, cibule, česnek, tymián, pepř mletý, kmín drcený, sůl, omáčka sojová
Patizonová minutka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l1KJ
2 názory