Nákyp z cukety (1 porce)
Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 067 kJ / 255 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,95 g |
Tuky | 11,21 g |
Vláknina | 4,06 g |
Cholesterol | 273 mg |
Sodík | 288 mg |
Sůl | 0,66 g |
Sacharidy | 20,05 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 8. 2019 20:15
21. 8. 2019 19:49
21. 8. 2019 19:09
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 8 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno před 19 hodinami
Květáková fritáta
Přidáno před 19 hodinami
Krůtí kapsy se špenátem a goudou
Přidáno před 20 hodinami
Hemenex v toustu
Přidáno před 21 hodinami
Smažená rýže se zeleninou bez masa
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
BUBLANINA ovocná
Frana74 uvařil před 6 hodinami
Extra rychlé lívance
aknorew uvařila před 8 hodinami
Řezy s Vitacitem
ruckovalucie uvařila před 8 hodinami
Domácí krtkův dort
Martina3 uvařila před 8 hodinami
Vepřová kotleta ve smetanovo hořčičné omáčce
Lucie1001 uvařila před 8 hodinami
Pejsci - křehké sušenky z kondenzovaného mléka
Saratice uvařila před 9 hodinami
Zelené smoothie s jogurtem
Valis uvařila před 9 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Le.e.nka uvařila před 9 hodinami
Kuřecí plátky na houbách
Pavlat.R uvařila před 9 hodinami
Bramboračka č. 3
peter9766 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vyzkoušeli jsme, jak nejlépe skladovat chleba: Vyhrály dvě metody našich babiček, i po týdnu byl bochník dobrý
Šlehačkové koláčky: Nadýchané jako peříčko a krásně vláčné jsou nejen díky šlehačce, pomáhá i další netradiční ingredience
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: cuketovy nakyp recepty z cukety recept cuketový nákyp nákyp s s cuketou cuketové recepty nakyp z cukine
Suroviny: rajče, cuketa, brambory, mléko, vejce, sýr nastrouhaný, sůl, tymián, ořech muškátový, olej
Nákyp z cukety (1 porce)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PL2z
3 názory