Falešný "segedín" z cukety
Dostali jste cuketu? V období cuket se hodí každý recept na zpracování těchto úrodných krasavic. Nenápadná dýně se příjemně vnutí k vůni masa, česneku, papriky a smetany. Dobrý nápad, pokud vás cukety zavalily svým množstvím na zahrádce i ve spíži.
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 5 960 kJ / 1 424 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 152,65 g |
Tuky | 56,95 g |
Vláknina | 23,94 g |
Cholesterol | 505 mg |
Sodík | 428 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 68,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Teď, kdy jsou cukety kam se podíváš, příjemná změna. Kdyby se guláš zdál i s bramborou řídký, vmícháme ještě před cuketou asi lžíci mouky rozmíchanou v trošce vody. Chvíli povaříme a pak už postupujeme podle receptu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 9. 2022 08:08
/pěkný, zajímavý recept a krásné foto určitě mi bude chutnat
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 13 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 14 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 14 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 14 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 7 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 8 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 8 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 9 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 9 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 10 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 12 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Cuketu pěstovali už indiáni, v Evropě ji rozšířili Italové a k nám pak před lety „vtrhla“ jako náhrada okurek napadených plísní
4x cuketa: Můžete ji připravit naslano, nasladko, naložit do nálevu nebo použít k zahuštění omáček
Patizon patří mezi tykve obecné stejně jako dýně, cuketa, lilek nebo baklažán: Víte, jak ho zpracovat?
Další recepty
Tématické fráze: recepty z cukety cuketový segedín degedin z cukety segedín z cukety a kureciho masa segedin recepty cuketový segedínsegedín z cukety guláš s nastrouhané cukety recept segedín kurecí segedín s cuketou segedin s cuketou segedýn z cukety
Suroviny: plec vepřová, cuketa, brambory, cibule, česnek, paprika sušená sladká, protlak, sádlo, smetana zakysaná, vývar masový, bobkový list, ocet, cukr, kmín celý, pepř mletý, sůl, chilli
Falešný "segedín" z cukety
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g0r6
1 názor