Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborový džuveč s vepřovým masem (gjuvec)

Hodnocení receptu je 4,7 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 8. 2019 18:56

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie6 021 kJ / 1 439 kcal
Bílkoviny166,23 g
Tuky33,55 g
Vláknina27,98 g
Cholesterol 488 mg
Sodík 500 mg
Sůl0,85 g
Sacharidy106,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept mám od souseda, jehož maminka žila v Bulharsku. Název džuveč vznikl od slova gjuvec, což vlastně znamená hliněná nádoba, miska, ve které se jídlo připravuje, peče.

(Je toho opravdu hodně, plný pekáč, tak si množství surovin upravte. Zeleninu nemusíte dávat všechnu, fazolky nebo cuketu můžete vynechat)

Moje recepty a ostatní fotografie najdete na https://inkitchenopen.blogspot.com/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

24. 7. 2021 07:45

:yes::yes::yes:<3:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: džuveč s maso s bramborem džuveč s bramborem jak se připravuje džuveč

Suroviny: plec vepřová, cibule, brambory, paprika čerstvá bílá, rajče, fazolky zelené, zelí bílé hlávkové, cuketa, protlak rajčatový, saturejka, paprika sušená sladká, čubrica, pepř mletý, olej

TopRecepty.cz

Bramborový džuveč s vepřovým masem (gjuvec)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n1J4