Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Řecké křupavé zelí - skvělé

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

5. 8. 2019 08:53

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 883 kJ / 1 884 kcal
Bílkoviny56,66 g
Tuky47,55 g
Vláknina96,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 192 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy278,31 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Skvělý řecký recept, k vínu i pivku chutná skvěle a každá návštěva ho ocení.

Už druhý den můžete 1 sklenici ochutnat. Doporučuji nechat ležet 14 dní až 1 rok, ale nikdy nevydrží!!!

Všem milovníkům pikantních delikates přeji dobrou chuť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Rock44

23. 3. 2023 08:40

Recept vypadá dobře až na ten olej. Pokud píšete olivový olej čím kvalitnější tím lepší, tak nechápu proč používáte olej z odpadu co je na fotce. Tento nemá z olivovým olejem nic společného natož s kvalitou.

Anolaj

9. 8. 2020 17:54

Vyzkoušela jsem tento salát a nelituji. "Skvělý" je opravdu. Děkuji vám za recept, je výtečný.:-K:-K:-K<3<3<3:yes::yes::yes:

bofinka

5. 8. 2019 21:34

Mne okrem oleje, nejak k recke kuchyni nepasuje ona sweet chilli sauce a vubec, cela zalivka je nejako povedome ceska . . . . . .tim netvrdim, ze neni hezka ;-)

Lenunka Lenunka

5. 8. 2019 20:54

mě se to taky líbí a vyzkouším :-):yes:, jen mám poznámku k tom oleji, respektive k fotce, kde je napsáno jakýkoliv, já bych buď trvala na panenském, pokud je potřeba, aby to chuťově ladilo, nebo pokud není, tak bych použila jakýkoliv jiný kvalitní olej, protože ten, co je na fotce, není teda nic moc:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 8. 2019 15:46

To se mi moc líbí :-! Zajímavý nálev ;-)

MamlajdaD MamlajdaD

5. 8. 2019 13:03

Petr Blek: Recept vypadá zajímavě a chtěla bych ho zkusit, ale pro mně není pojem "hlávka zelí" dost konkrétní. ;-) Pokud můžete upřesnit, jestli se jedná o dvoukilovou nebo třeba pětikilovou hlávku, bylo by to fajn. ;-):-8 Zdravím!

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: řecké zelí recke zeli recept recept na řecké zelí recept s dyńové zelí naložene zeli připrava řecckeho zeli zelí řecky recke zeli česnek v oleji řecké nakládané zelí recepty se zelím jak na řecké zelí krajene zeli recept na řecké na zelí recept řecké zeli připrava řeckeho zeli nakládané řecké zelí řecký nálev

Suroviny: zelí hlávkové, paprika čerstvá žlutá, paprika čerstvá červená, olej olivový, česnek, paprika, ocet, cukr, sůl, semínka hořčičná, pepř černý, koření nové koření, chilli paprika čerstvá, chilli, balsamico

TopRecepty.cz

Řecké křupavé zelí - skvělé

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v1Jr