Dort z třešňovým rozvarem s likérovým krémem (i jako zmrzlina)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 26 680 kJ / 6 377 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,87 g |
Tuky | 497,39 g |
Vláknina | 24,00 g |
Cholesterol | 1,65 g |
Sodík | 1,07 g |
Sůl | 2,34 g |
Sacharidy | 349,37 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Dort je možné dát do mrazáku, v mrazáku může být cca týden. Při vyndání z mrazáku dort necháme cca 3,5 hodiny při pokojové teplotě povolit. Dort pak dáme zpět do lednice a podáváme kdykoliv podle chuti. Můžeme zdobit šlehačkou..
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 7. 2019 17:44
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 4 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 7 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 10 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 1 hodinou
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 1 hodinou
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 2 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 2 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 2 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 3 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 3 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 3 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 5 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Špenátovou roládu si oblíbí i odpůrci této zeleniny: Sušená rajčata a sýr z ní dělají kulinářský zážitek
Barvení velikonočních vajíček může být zábava i umění: Použití slupek z česneku, červeného zelí a silonek dokáže zázraky
Brambory se špekáčky na pivu: Lehce pikantní pokrm z jednoho pekáčku báječně chutná, a přitom ho zvládne i začátečník
Další recepty
Tématické fráze: čokoládový dort s rozvarem bílkový krém s rozvarem pečivo s rozvarem
Suroviny: vejce, cukr krupice, olej, voda, mouka mandlová, cukr vanilkový, prášek do pečiva, sůl, třešně, cukr moučkový, voda, solamyl, mascarpone, smetana ke šlehání, smetana zakysaná, cukr vanilkový, cukr moučkový, smeta-fix, likér vaječný, mouka
Dort z třešňovým rozvarem s likérovým krémem (i jako zmrzlina)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n16l
1 názor