Kohout na víně, jak ho dělám já
Tento starofrancouzský pokrm je sice na přípravu složitý, ale za to se v něm snoubí chutě bylinek, kořenové zeleniny a kvalitního červeného vína. Na sváteční stůl se hodí třeba k sametově jemné bramborové kaši.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 9 153 kJ / 2 188 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,00 g |
Tuky | 130,06 g |
Vláknina | 59,70 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 3,48 g |
Sůl | 8,28 g |
Sacharidy | 75,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jídlo trošku pracnější, ale skvělé :)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 3. 2024 14:15
Kovisova: To mam radost, dekuji
15. 3. 2024 10:07
byl výborný
29. 7. 2022 15:50
vomastkova: To mě těší, děkuji
28. 7. 2022 18:01
Luxusní moc děkuji za recept
3. 7. 2022 10:43
vladim.m: Děkuji za pochvalu. Drůbeží játra se mohou solit hned
2. 7. 2022 06:53
Skvělej recept, jen s malou úpravou rozmixování zeleniny s kořením a povaření jater se solí na konci.
Trochu piplačka, ale stojí za to
Trochu piplačka, ale stojí za to
1. 11. 2021 07:40
pěkný recept i foto
5. 10. 2021 19:41
bartonik: Já děkuji za vyzkoušení a fotku a jsem ráda, že recept nezklamal. Ohledně surovin - recept není dogma. Důležitý je základ. Já jsem játra dala místo kohoutí krve, která tam patří a tu jsem neměla.
5. 10. 2021 15:44
Dobrý recept. Žampiony jsou na kraji, protože ne všichni přítomní jedí houby. Jatýrka jsem do omáčky dal, ale myslím, že je to zbytečné. Příště si je udělám zvlášť. Byla to moc velká dobrota. Děkuji za recept.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 4 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 6 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 32 minutami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 50 minutami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 2 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 3 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 4 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak zpracovat hrozny? Uvařte si z něj netradiční džem, lahodný sirup nebo připravte kandované hrozny
Umění francouzské kuchyně nejlépe ovládala Američanka. Poznejte kuchařku Julii Child!
Naporcovat syrové kuře s námi zvládne každý začátečník. Stačí k tomu ostrý nůž a prkénko, dobrým pomocníkem jsou nůžky na drůbež
Další recepty
Tématické fráze: jak připravit kohouta recept recepty kohout na víně kohout na víně kohout recepty jak nejlépe připravit kohout kohoutek na vine jak ho delam ja kohout na vine recept kohout recept recept kohout na víně recepty z kohouta marináda na kohouta recept na kohouta na víně
Suroviny: slanina, cibule šalotka, mrkev, celer, víno, ocet vinný červený, protlak rajčatový, petržel, sůl, koření nové koření, máslo, žampióny, cibulka, játra vepřová
Kohout na víně, jak ho dělám já
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZL5R
9 názorů