Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Václavkové rizoto

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 45 min Doba tepelné úpravy: 30 min

75 min (45 min příprava + 30 min tepelná úprava)

25. 10. 2019 06:36

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie5 612 kJ / 1 341 kcal
Bílkoviny46,50 g
Tuky5,75 g
Vláknina69,75 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 975 mg
Sůl2,08 g
Sacharidy241,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rizoto z václavek václavkové ryzoto

Suroviny: houby václavky, paprika, celer, rýže, olej, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Václavkové rizoto

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m3Ar