Výtečná houbová cibulačka
Suroviny
Porce: 4 a více
Nutriční hodnoty
Energie | 2 518 kJ / 602 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,51 g |
Tuky | 46,07 g |
Vláknina | 25,80 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 36 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 30,14 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 10. 2019 20:13
14. 10. 2019 00:01
13. 10. 2019 19:15
10. 10. 2019 14:37
10. 10. 2019 12:19
Naposledy se vracím k tomuto rcp, resp. k té POMALU dělané cibuli, neb jest zde přecasinováno a je zbytečné tahat palivo do porostu, že
Dělal jsem cibulový základ pod dýňovou poblívku...
Cibulka se pomalu dělala sama a já vyřizoval neodkladné telefonáty...
Po deseti minutách ve mně hrklo a krve by se nedořezal...
...ale avšak cibulka si spokojeně pobublávala a byla tak akorát
No, poděkoval bych ve vašem stylu leč patrně by mi věřil málokdo, že to s těmi megačíslovkami myslím vážně, že
Tak tedy: DĚKUJI
9. 10. 2019 11:33
8. 10. 2019 22:35
8. 10. 2019 22:34
ak se hned nečertěte. Myslela jsem inovátor v tom smyslu, že používat pomalu smaženou cibulku na brkaši apod. není běžné, to je cibulka do francouzské cibulačky. A vy to děláte. Myslím tedy tu pomalu smaženou cibulku na brambory. Takže jste inovátor a basta fidli, že?! Moc zdravím!
8. 10. 2019 22:14
8. 10. 2019 22:12
Veronika.Hrozna: MamlajdaD:
Baby
Vy neděláváte, třeba večer, zemáky od oběda opečené (ohřáté) na podušené cibuli?
Myslím, že občas to dělá každý
A to už je jen kousek od brkaše namašlené na talíři, či přímo vymíchané s cibulkou
No, třeba si jen špatně rozumíme, že
8. 10. 2019 21:23
8. 10. 2019 20:33
8. 10. 2019 20:10
https://www.toprecepty.cz/recept/6852-cibulova-pol...
ale já tento způsob nepoužívám, musela bych si moc přivstat a to není moje hobby. Tak raději dělám cibulku po staru. Mějte se a zdravím!
8. 10. 2019 19:47
Ještě k té pomalu dělané cibuli:
Pokud má jeden k dispozici dost plotýnek, pak tento způsob je i časově přijatelný
Dnes, než se takřka sama bez míchání cibulka (do brkaše) udělala, tak jsem stihl:
oloupat, nakrájet a uvařit brambory
uvařit okurkovou polévku
naporcovat, osolit, v trojobalu obalit a usmažit půlku šupináče
připravit špekovou zálivku a udělat hlávkový salát
prostřít stůl
Moc a moc děkuji za recept, nejmíň na sto tisíckrát a taky na sto tisíckrát za tu úžasnou cibulku. Moc zdravím!
6. 10. 2019 17:32
A s těmi bramborami jste tedy nedopadl právě nejlíp, to je mi líto. Já bych byla asi pěkně vytočená! Zdravím!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 1 hodinou
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 14 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 23 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 23 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Sýrový chléb
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Právě bylo uvařeno:
Dršťková polévka
pazderka83 uvařil před 1 hodinou
Pappardelle s krůtím masem a zeleninou
Ter88ka uvařila před 2 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
Sarinaa uvařila před 2 hodinami
Brokolicové placičky
HanLen uvařil před 5 hodinami
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 10 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 10 hodinami
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 12 hodinami
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 13 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 15 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Mléko nahradí maso, psalo se v kuchařkách 50. let. Nechyběly rady na správné dojení a na tvarohový krém dětem místo bonbónů
Wurstsalat: Pikantní německá salámová pochoutka může být i z točeňáku nebo českých špekáčků, nejlepší je k pivu
Jak udělat správně křehké krutony? Video vám pomůže s dokonalými křupavými kostičkami
Další recepty
Tématické fráze: houbová cibulačka pol.cibulačka cibulačka recept
Suroviny: houby, cibule, máslo, mouka hladká, kmín celý, sůl, pepř, květ muškátový, petrželka zelená, krutony
Výtečná houbová cibulačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AV0l
16 názorů