Rozlítaný španělský ptáček z kuřecího masa
Španělský ptáček je tradičně plněný plátek masa. V tomto receptu však kousky kuřecího masa dusíme se surovinami, které se jinak skrývají v masovém závitku. Vše spolu vytvoří hustou omáčku a podávat můžeme třeba s rýží.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 8 820 kJ / 2 108 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 224,62 g |
Tuky | 118,45 g |
Vláknina | 7,40 g |
Cholesterol | 1,31 g |
Sodík | 4,27 g |
Sůl | 10,37 g |
Sacharidy | 33,40 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 1. 2024 12:13
27. 6. 2022 13:41
1. 2. 2021 12:47
1. 2. 2021 11:55
4. 10. 2019 19:25
3. 10. 2019 22:29
3. 10. 2019 19:18
Možná i chápu, že první půlku okurky dáváš do základu - na ochucení ( a tu druhou půlku bych asi nakrájela na plátky), jen bych tam asi gelový bujon dala hned po mase ještě před prvním podlitím, aby maso natáhlo chuť. Klasická rychlovka...
Přidávej další receptíky
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 20 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Šlehaná vejce vařená ve formičkách
Přidáno 26. 3. 2024 13:25
Právě bylo uvařeno:
TOP Banánový chlebík
magdalena66 uvařila před 6 minutami
Sušenky s kousky čokolády (cookies)
natomnesejde uvařila před 2 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
misak2 uvařila před 2 hodinami
Listové těsto
misak2 uvařila před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
PaniMP uvařila před 10 hodinami
Velikonoční jidáše
Zuzana1 uvařila před 11 hodinami
Tvarohové řezy
Kattyy uvařil před 12 hodinami
Mazanec pro Irenku
Fitulka uvařila před 12 hodinami
Smetanové kari
Luciehola uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Jak správně usmažit cibuli dosklovita, dorůžova či dočervena? Začátečníkům video napoví, jak postupovat
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: rozlítané ptacky rozlítané španělské ptáčky rozlitany ptacky recept na rozlítané ptáčky ptáčky z kuřecího masa recept rozlítané ptáčci španělské ptáčky rozlitane rozletane ptacky rozlítany ptaci top recepty rozlitanej ptacek španělské ptacky z kureciho masa rozletane ptáček rozlétaný ptáček rozlítaní ptáčci z s kuřecím masem rozletany ptáčky rozletane španělské ptáčky ptacky rozlitane recept na rozlétané španělské ptáčky rozletany spanelsky ptáček recept španělský ptáček
Suroviny: prsa kuřecí, párky, vejce, okurky sterilované, cibule, sůl, pepř mletý, olej, bujon kuřecí, hořčice plnotučná, jíška světlá
Rozlítaný španělský ptáček z kuřecího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YK32
7 názorů