Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí srdce podle režiséra Zdenka Trošky

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 10. 2019 16:17

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 047 kJ / 489 kcal
Bílkoviny63,08 g
Tuky21,32 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 203 mg
Sodík 370 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy10,35 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

MamlajdaD MamlajdaD

4. 10. 2019 00:11

Simona Skolakova: Dík za komentář a za dotaz. ;-):-8 Já jsem měla tentokrát smůlu. Koupila jsem kuřecí srdíčka a ony byly ze stoletých slepic. Zcela určitě! Dusila jsem, hlídala, nakone jsem to dusila už celou hodinu a dvacet minut, tedey dvojnásobek času a srdíčka pořád tvrdá. Tak jsem to přendala do papiňáku a dusila v papiňáku ještě 20 minut. Srdíčka byla polotvrdá, no rozkousat se to dalo. Bývalo by to chtělo ještě chvilku opečovávání a vydušení přilité vody (když jsem dávala do papiňáku, tak jsem podlila, aby se mi to nepřipálilo). Ale už jsem byla hladová a bez nálady, tak jsem si řekla blbá fotka lepší, než žádná, vyfotila a honem jedla. Přitom je to opravdu moc dobré a má to být jen s trochou hustší šťávičky. Fotky vyměním, až si to zase uvařím, a pak to bude OK. S těmi srdíčky se mi to stalo poprvé a doufám, že naposled. :-( Máte dobrý postřeh :yes: a já ještě jednou děkuji za komentář a moc zdravím!:-K:-K

Simona Skolakova Simona Skolakova

3. 10. 2019 23:40

To může být dobré,ale asi pořád hlídáme a redukujeme a hlídáme,když nezahušťujeme;-),ale na fotce mi to tak nepřipadá,tak ted nevím,zahušťovat a nebo né;-);-);-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuřecí srdíčka recept pohlreich srdicka podle zdeňka trosky kuřecí sdrce recept podle zdeňka trošky kuřecí srdce na na paprice kureci srdce-recepty kuřecísrdce

Suroviny: srdce kuřecí, olej, cibule, sůl, pepř, kmín celý, majoránka, paprika čerstvá červená

TopRecepty.cz

Kuřecí srdce podle režiséra Zdenka Trošky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Px34