Řízky z býčích žláz
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Maso v této úpravě mi chutnalo o trochu více než http://www.toprecepty.cz/recept/6161-vesele-byci-k..., připadalo mi pevnější.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 8. 2014 17:12
Dnes jsme je měli a vnoučata je mají nejraděj. Stačí zajít do řeznictví a normálně si je objednat nejlépe 2,5-3kg. nasáčkovat a dát do mrazáku po 2-3 ks. Je to delikatesa.
21. 1. 2014 10:06
Pavel: doufám, že splnily očekávání...?
14. 1. 2014 13:33
Dnes je dělám tak doufám že se mi povedou a mám už na ně takovou chut už sem je taky nejedl dost dlouho takže se na tu pochoutku dost těším
6. 9. 2012 18:12
Je to dlouho,co jsen jedla kule jako guláš.Bylo to výborné.Zítra budu dělat řízky ,uvidíme.Přítel se už těší.
14. 3. 2012 11:18
srettka: mrknu do starých fotek a ukážu
14. 3. 2012 11:16
cathleen:modré brambory?? to je nějaká inkoustová odrůda ne?? to bych z toho měla taky diuný pocit, že po pozření padnu ku zemi kožená esli foto najdeš, poděl se, to chcu vidět
14. 3. 2012 11:10
srettka:brambůrky jsou u nás asi to nejobyčejnější...i když - ještě před pár lety jsme pěstovali modrý brambory...to bylo teprve haló na talíři! Ale byly náročné na pěstování, choulostivé a když jsme na talíři viděli tu modrou - jeduli, ani nám moc nechutnaly. Už je nemáme.
Ale ještě mám kdesi fotku talíře i s oběděm...
Ale ještě mám kdesi fotku talíře i s oběděm...
14. 3. 2012 11:09
cathleen:
14. 3. 2012 10:58
cathleen:krindy pindy, u vás aby se jeden bál obědvat už to vidím, jak u tě sedím v kuchyni, ty vyvařuješ, tam na lince onen balíček, podezřele popsaný...hlava mě šrotuje...v ní jeden thiller za druhým, ve finiši hannibal lecter néé děkuji cat, jsem dnes velice, ale velice syta...opravdu nebudu...a ty brambůrky..mě se zdá že mrkly...??
14. 3. 2012 10:56
cathleen: dnes si mi spravila perfektnú náladu...
14. 3. 2012 10:54
cathleen: Tak tohle označení mě opravdu rozesmálo
14. 3. 2012 10:53
srettka:a to si, sretti, představ, že máme v mrazáku balíčky se štítkem "pes"...."kočka" (s masem pro ně) a vrcholem asi bylo pár balíčků masa s označením "babička" - to zas byla výslužka ze zabíjačky pro naši babi. Ale kdyby nám někdo, neznalý věci, do mrazáku vlezl, asi by se divil
14. 3. 2012 10:40
srettka:
14. 3. 2012 10:21
rekel:přírodní koule???? no to je strašný a ten pepř už to pojmenování moc nezachrání
tedy představa 5kg-balení bejčích reproduků ve mě budí děs a hrůzu, dneska ani asi neusnu
tedy představa 5kg-balení bejčích reproduků ve mě budí děs a hrůzu, dneska ani asi neusnu
14. 3. 2012 10:05
Býčí žlázy jsou zcela běžně v obchodech. Dokonce se prodává balení po 5ti kilogramech za cenu tuším 50 nebo 60 Kč. A co z toho lze všechno udělat. Prostě mňamka. Takové přírodní koule na pepři - škoda mluvit.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 7 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Chutné vafle
Lucie1989 uvařila před 5 minutami
Avokádová pomazánka
Marcela0123 uvařila před 6 minutami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
tomekat uvařila před 2 hodinami
Nadívaná prsíčka s máslovými brambory
Ghaknat uvařila před 5 hodinami
Masové kuličky plněné ananasem s rajčatovou omáčkou
Danoouch uvařila před 5 hodinami
Rychlá cibulačka
Danoouch uvařila před 5 hodinami
Bezinkový sirup
xmazagonx uvařila před 5 hodinami
Kuřecí řízky v sýrovém těstíčku
gabikka uvařila před 5 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
denitek uvařil před 5 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
kyskamaryska uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Sádlové koláčky: S našimi tipy budou hned hotové a svou chutí předčí ostatní cukroví
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
Další recepty
Tématické fráze: biči žlázy byčí kule býčí žlázy cena býčí koule bejci koule bíčí žlázy recept recept na býčí koule byčí koule recept recepty býčí koule bici zlazi recept na bičí žlázy býči žlazy-recept recept bíčí žlázy byci koule recepty recept býčí koule bejčí koule recept uprava býčích koulí vocílka řeznictví řízky řeznictví vocílka
Suroviny: býčí žláza, mouka, vejce, strouhanka, pivo světlé, sůl, česnek
Řízky z býčích žláz
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lOjJ
41 názorů