Tagliatelle s kuřecím masem a hokkaidem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 975 kJ / 950 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,52 g |
Tuky | 87,74 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 587 mg |
Sůl | 1,68 g |
Sacharidy | 31,45 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Původně jsem chtěla dělat to stejné s cuketou, ale měla jsem jen hokkaido.
Příště přijde na řadu i ta cuketa.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 9. 2019 07:38
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 2 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 15 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 18 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Peťulka.25 uvařila před 23 minutami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 33 minutami
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 37 minutami
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 1 hodinou
Medové máslo
marekbertha uvařil před 1 hodinou
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 2 hodinami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 2 hodinami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Další recepty
Tématické fráze: kuřecí maso recepty recepty s kuřecím masem tagliatelle recept recepty z kuřecího masa recepty na kuřecí maso tagliatelle s kuřecím masem
Suroviny: tagliatelle, cibule, česnek, smetana 33%, pepř, tymián, solamyl, omáčka worcesterová, omáčka sojová, olej olivový
Tagliatelle s kuřecím masem a hokkaidem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r3O2
1 názor